Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mówić na początku znajomości o tym, że miałam narzeczonego?

Polecane posty

Gość gość

hej, całkiem niedawno rozstałam się z narzeczonym. po prostu mnie zdradził. od jakichś 2 tygodni piszę z facetem, z którym spotykam się we wtorek po raz pierwszy w realnym świecie. bardzo dobrze się dogadujemy, podchodzę do tej znajomości na luzie. nie chcę się od razu rzucać w wir kolejnego zaangażowania, ale nie odmówię sobie randki w miłym towarzystwie. zresztą kto wie co z tego w przyszłości wyniknie. może wielkie Nic, może jednak Coś. nie rozmawiamy o naszej przeszłości, ale z tego czego dowiedziałam się przeglądąjac jego profile społecznościowe, miał kilka lat dziewczynę. zaczęli chyba młodo, mniej więcej w połowie liceum. możliwe więc, że była to jego pierwsza dziewczyna we wszsytkich aspektach. ja natomiast jak wczesniej wspomniałam, miałam narzeczonego. nie wiem czy w przypadku pytania mówić od razu prawde? wiadomo, nie będę wywlekać przeszłości ani narzekać na ex, bo po co. to ma być miłe spotkanie dla nas. troche się jednak odzwyczaiłam od pierwszych randek i przyznam, że zapomniałam co wypada, a czego nie mówić. nie wiem czy on się nie wystraszy, nie pomyśli że jestem desperatką szukającą na siłę plasterka.

Gość gość
w przypadku pytania mów , jak go okłamiesz to później będzie miał ci za złe plus może poźniej pomyśleć że skoro nie powiedziałaś oklamałas to coś ukrywasz , nadal coś do niego czujesz itp

Gość gość
nie rozumiem, po co chcesz na pierwszej randce mowic o bylych. I w ogóle po co poruszać ten temat. Potem będziesz miala tylko schizy jaka to ona byla, czy wciąż coś do niej czuje itd. (i on tez moze w ten sposób myślec o Tobie)

Gość gość
gość 20:24, czytaj dokładnie. ja sama nie będę poruszała tego tematu, ale istnieje możliwość, że owe pytanie padnie z jego strony. czy to na pierwszej, drugiej randce, a może między nimi.