Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mieliście tak??

Polecane posty

Gość gość

W wieku 17 lat spotkałam faceta - totalnie nie w moim typie ,bo nie dosc ze swinski blondyn o anorektycznej budowie ciala , bladej cerze to jeszcze z piszczacym głosem.Był starszy o 6 lat i ponoć był prawiczkiem..Ja raczej od zawsze miałam powodzenie,bo sliczna byłam .. I spotykalam sie z podobnymi sobie:) . Z charakteru tez był straszny...chlodny,irytujący, wredny...malkonent straszny,egoista -a ja lubię ludzi swobodnych, z radością życia :).. No nie cierpialam go. Ale tak mnie do niego ciagnelo, ciągle wyobrażałam sobie seks z nim ! :D a w jego obecności nie mogłam powstrzymać rak , ale resztki rozsadku i obrzydzenia zwyciężyły.Normalnie poczułam się jak zwierze.Jeszcze z nikim wcześniej ani później się tak nie czułam.I wystarczyło,że spojrzal na mnie..nic nie musiał robić.Na sama myśl mam wypieki...;)

Gość gość
Wy kobiety to jednak dziwne jesteście. Nic dziwnego, że jako chłodny egoista nie mogłem narzekać na kobiety.

Gość gość
Ale to było takie uczucie jakby piorun we mnie strzelil... :D I znam wielu chłodnych egoistow ale tylko ten tak na mnie dzialal

Gość gość
O i jeszcze dodam ze mial żółte zeby i miał 165 wzrostu !:D

Gość gość
feromony misiu, feromony. kiedys przyszedl do mnie fajnie wypachniony. fajny zapach