Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem wiesniara :D

Polecane posty

Gość gość

i dobrze mi z tym :D urodzilam i wychowalam się w mieście, ale sposob bycia mam ponoc wiesniacki :D prawie zawsze jestem soba , tzn nie dlubie w nosie czy coś hahha ;D zadbana tez jestem w miarę.. łapie ironie, podteksty i sugestie itp . ale ogolnie jestem szczera ,mowie co mysle, wszędzie mnie pełno. to nie podoba sie ludziom...szczegolnie moim rodzicom.. więc robię im na złość i robię z siebie jeszcze większa wiesniare niż jestem. chyba się mnie wstydzą :D kiedyś myśleli że się wyrobie i na siłę chcieli mnie zmienić-bo oni eleganccy tacy... ale nie dałam się , jestem uparta.. w eleganckich ubraniach czuje się jak przebrana... na dluzsza mete nie potrafie tez udawać kogoś kim nie jestem , mówię o zachowaniu... jak myslicie czy mam szanse sie zmienic ? Mam juz 22 lata;). I czy faktycznie takie osoby jak ja są źle odbierane?.

Gość gość
a po co masz się zmieniać? :D myślisz, że jak nałożysz garsonke uliżesz trwałą wyprostujesz maly palec pijąc kawe, staniesz się fashon lady? hahah idz do urzedow zobaczys groteskie w pełnej obsdzie hahah :D

Gość gość
opowiedz cos o urzedach...

Gość gość
mila jestes :P Tak mysle, że moze ludzie się zmieniają...nie zeby od razu być "fashion lady" ale tak po srodku... Zwłaszcza ze rodzice to zupełnie inni ludzie...może mi to z wiekiem przyjdzie? bo nie jestem głupim prostaczkiem:p

Gość gość
masz DOPIERO 22 lata.