evenstell 0 Napisano Listopad 20, 2016 Witam , mam pewnien problem i dodaję nowy temat , gdyż nie spotkałam się z podobnym. Otóż przy braniu tabletek antykoncepcyjnych ( Naraya) niestety oprócz złego samopoczucia , trądziku itp. dopadła mnie grzybica pochwy. Po konsultacji , lekarz przepisał mi trzy leki : Macmiror Complex , Lactovaginal i Mucovagin ( w takiej kolejności mam je przyjmować , każdą wieczorem) oraz zmienił tabletki na Vibin mini. Od pierwszego dnia stosowania globulek, oprócz wypływania leku z pochwy , co jest akurat normalne, wypływa również coś w podobie wody. Nie ma to zapachu , koloru , po prostu gdy rano się budzę , wkładka i bielizna są mokre. Na ulotce nic nie jest o tym wspomniane, szukałam podobnych rzeczy w internecie jednak każda kobieta , który ma taki problem jest w ciąży- ja nie jestem dlatego piszę tu i szukam kobiety , którą może spotkało coś podobnego. ;) Mam się martwić czy jednak zbytnio się tym nie przejmować ? Wizytę kontrolną mam dopiero za 5 tygodni więc mam nadzieję , że znajdzie się kobieta, która coś mi podpowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 20, 2016 Ja tez miałam takie wodniste uplawy w wieku 17 lat i byłam wtedy dziewicą, okazało się, ze to grzybica pochwy.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lola2126 Napisano Grudzień 27, 2016 Myślę że na początku leczenia nie masz co przejmować się wydzieliną, ona jest zmieniona zarówno przez chorobę jak i leki. Zastosuj kuracje do końca, bardzo ważny jest też etap leczenia probiotykiem, piszesz o lactovaginalu - według mnie jest bardzo skuteczny, sama stosowałam go jak byłam w ciąży. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach