Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zona na imprezie przyklejona do mnie

Polecane posty

Gość gość

duza impreza, zabralem zone i cala impreze z nia sie bawilem na koniec zatanczylem 3 kawalki z inna i zona sie obrazila na mnie ogolnie to nudzilem sie wszystko to nie ma sensu na kolejna impreze jej nie wezme ona jest jak policjant

Gość gość
Nie mogę to po jaką cholerę Ci żona jak się nudzisz z nią na imprezie weź się rozwieść i będziesz mógł zabawiać inne a Twoja żona przynajmniej będzie miała szansę na lepsze zycie

Gość gość
ale co ty pieprzysz nie nudze sie ogolnie w zyciu z zona ale wyobraz sobie ze wszyscy przychodza na impreze z zonami i ze wszyscy przez cala impreze bawia sie tylko ze swoimi zonami to jak bedzie wygladac taka impreza? myslalas o tym ? dlaczego niektore kobiety nie potrafia zrozumiec ze facet chcialby zatanczyc z inna bo fajnie sie porusz ai chcial taka przyjemnosc sobie sprawic zeby z nia zatanczyc przeciez w tym czasie taka kobieta moze tanczyc solo , moze ktos inny podejdzie do niej , zatanczy z kims innym , porozmawia i bedzie ciekawiej juz o tym z nia rozmawialem i jak nie zmieni swojego podejsci a to ma bana na moje imprezy

Gość gość
Ja pier... po co mi facet z którym idę na imprezę a on zabawia inne a ja siedzę albo czekam aż mnie ktoś poprosi do tańca. Gdyby była wolna to pewnie by do niej lgneli chętnie a ze mężatka to nie chcą się narażać ani jej robić potem kłopotu. Ja bym cie kopnela w du/pe I wtedy bym się bawiła do żywego bo wolnej kobiecie wszystko wolno, mężatce juz nie. A jak facet idzie na tańce z żoną a zabawia inne kobiety to niech wypier/dala do tamtych, niech mu piora, gotują i du/py dają Ja bym twoje brudne łachy spakowala do torby i niech Ci tamta wypierze i wyprasuje. Współczuję tej kobiecie. Po to się idzie głąbie z facetem żeby mieć się z kim bawić nie siedzieć i patrzeć jak zabawia inne. Więcej bym już nigdzie z tobą nie poszła :p tylko z koleżankami :p

Gość gość
11:50 ze ona jeszcze chce z tobą być ale do czasu wkrótce cie zostawi a ty trafisz na taką kor/we która ci pokaże jak się trzeba bawić osobno na imprezie gdzie idziecie niby razem, byli już tacy madrale jak ty i jak na tym wyszli?

Gość gość
Wspolczuje zonie takiego p********o meza :)

Gość gość
Poszedles z nia to jej poswiecaj czas a nie jakiejs obcej kurfie. Zona ma sama siedziec****atrzec jak macasz i podniecasz sie inna dupa

Gość gość
Facet może zatańczyć z inną tylko wtedy kiedy jego kobieta tańczy z innym a nie on tańczy z koleżankami a ona się gdzieś bląka albo siedzi. Ale patologia. Kto cię wychowywał ze nie znasz zasad dobrego wychowania. Albo kiedy z kolegą się wymieniacie partnerkami do tańca czyli bo nie rozumiesz kolega tańczy z twoją żona a ty z jego żoną . To jest tak jak się weźmie męża z patologi albo wieśniaka od pługa oderwanego :D :D :D

Gość gość
:) Ta kobieta jeśli jest atrakcyjna powinna wyrywać facetów na jego oczach na takiej imprezie tak żeby mu obciachu narobić i może by przejrzał na oczy, bez skrupułów łasic się do innych, flirtowac i zastanawiać się nad zmianą męża :)

Gość gość
Jak facetowi nie zależy na żonie to właśnie tak robi, maca i obsciskuje inne kobiety na oczach żony a wy siedzicie z takimi i płaczecie potem.

Gość gość
jakie macanie? obsciskiwanie ? gdzie? co wy tu insynuujecie bylo tylko o tanczenie czyli wg was powinien tanczyc tylko ze swoja zona?

Gość gość
ale co? kiedy facet chce zatanczyc z inna to najpirew ma zonie przyprowadzic kolege do tanca? jak to zrobic zeby mozna bylo zatanczyc z inna? slucham

Gość gość
Jak nie byliście jeszcze małżeństwem to tez na imprezach bawiłeś inne panie a ona się sama bawiła?

Gość gość
Idź się człowieku wyszaleć a potem się żeń.

Gość gość
to jak to sie robi zeby mozna bylo zatanczyc z inna bedac z zona na imprezie?

Gość gość
da sie to wogole zrobic ?

Gość gość
jak się idzie do lasu rąbać to nie zabiera się ze soba drzewa...proste.

Gość gość
Haha chce z inną zatańczyć, bo fajnie się rusza buhaha dobry kolo. Ty w ogóle nie powinieneś się żenić. Jeśli nudzi Cię impreza z własną żoną, to pora na rozwód.

Gość gość
przykre to jest kiedy w małżeństwie następuje taki etap,że facet,który kiedyś oddałby wszystko aby spędzić chociaż chwilę ze swoją wybranką teraz kombinuje aby chociaż na chwilę jej się pozbyć.

Gość gość
Prawda

Gość gość
A po co tanczyc z inna ? Kiedys bylam na imprezie i moj facet patrzyl czesto na jakas i zapytal czy moze z nia zatańczyć ( powiedzial ze ona ciagle na niego patrzy) a ja na to : NIE ;) no i bylo NIE :) Jestem tego zdania ze lepiej zapobiegać noz leczyc ;) no i skutecznie zapobiegam, slinia sie na jego widok ;)

Gość gość
Zapobiegać niz leczyc

Gość gość
13:04 Czyli jestes policjantem. Nie wierzysz w siebie ' jemu nie ufasz i dlatego musisz go pilnowac To zalosne

Gość gość
Szkoda ze tu nie wypowie się jakis facet tylko same kobiety nawijają o rozwodach. To może to same rozwodki

Gość gość
Taniec to tez intymnosc