Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak postrzegacie poznawanie partnera przez internet?

Polecane posty

Gość gość
znajoma zakochala sie przez internet

Gość gość
Ja poznałam mojego męża przez internet. Byliśmy małżeństwem przez 12 lat i w zeszłym roku poznałam go w internecie na Sympatii, po założeniu lipnego konta wysłałam mu kilka wiadomości i lipną fotkę a ten s******l chciał od razu umawiać się na seks w hotelu.

Gość gość
współczuję :(

Gość cholness
Każdy robi jak chce, na szczęście jeszcze mamy wolny kraj i robimy co chcemy. Wiem, że jest sporo osób, które mają pewne obawy związane z portalami randkowymi, uważają, że to nie jest odpowiednie miejsce do zawierania nowych znajomości. Ale ja wychodzę z założenia, że jest to równie dobre miejsce, jak każde inne, jeżeli nie lepsze. Trzeba wziąć pod uwagę też na pewno z jakich portali korzystamy, bo portal portalowi nierówny. Byłam na kilku portalach, na których po prostu straciłam czas, bo nic ciekawego się nie działo. Trudno było zawrzeć jakieś znajomości. Natomiast obecnie jestem z dziewczyną, którą poznałem na mydwoje, w końcu skusiłem się na opłacenie abonamentu na portalu matrymonialnym i nie żałuję, ponieważ od razu zobaczyłem różnicę w tych portalach. Poza tym po prostu są inni ludzie na różnych portalach. Trzeba znaleźć odpowiedni portal dla siebie i wtedy można naprawdę z tego korzystać. Bo czy w realu znajdziemy tyle osób w podobnej sytuacji do nas? I z którymi bez problemu możemy nawiązać znajomość? Wydaje mi się, że nie, dlatego uważam internet za bardzo dobre miejsce do poznawania nowych osób.