Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chlopak ma kota a ja jestem alergikiem.

Polecane posty

Gość gość

Alergie mam od dziecka na czekoladę, kurz, sierść. Mój chłopak adoptował kota jak jeszcze się nie znaliśmy. Totalnie nie wiem co mam robić. Jestem u niego od czwartku - nos zawalony, oczy mi łzawią, ciągle się drapie. Co robić?

Gość gość
wsadz kota do piekarnika i włącz tak przez przypadek...jak chłopak zapyta się co tak śmierdzi to powiedz ze nie czujesz bo masz katar:)

Gość gość
Pytam serio. Może macie sposoby na zwalczenie alergii?

Gość gość
Wracaj do domu, a na kota się najwyżej odczuł, choć to trwa

Gość gość
Mini cie z czasem, ja mialam aletgie a teraz mam dwa koty i po alergi ani sladu ;)

Gość gość
Dzisiaj woeczorem wyjeżdżam. Tylko z odzculaniem to nie wiadomo czy pomoże. Czesto alergia nie znika.

Gość gość
czesto sprzatac chate (codziennie odkurzac), kot niech zre dobra karme a nie jakis syf, czesac kota kilka razy w tygodniu, przecierac go tez wilgotna szmatka, oczywiscie codziennie do wymiany zwirek z kuwety, nawet jesli nie jest brudny. No i liczyc na to ze ci przejdzie, a nie skonczy sie np astma oskrzelowa. Na wszelki wypadek wybierz sie do alergologa, niech ci przepisze jakies tabletki i inhalator

Gość gość
Ja już nawet tego kota nie dodtykam, trzymam się daleko, a mimo wszystko cierpię. Oczy czerwone jak u krolika.

Gość gość
mnie chcieli odczulac na kota i skonczylo sie tak silna reakcja organizmu (guzy na calym ciele) ze lekarze od razu zarzucili ten pomysl i powiedzieli ze niestety kot musi znalezc nowy dom.Kocie alergeny sa bardzo silne niestety :(

Gość gość
On go przygarnał jak był bardzo maluti, został znaleziony na smietniku. Szczerze tp wzrusza mnie jak mój chłopak się nim opiekuje, jest taki czuły i opiekuńczy dla niego.

Gość gość
Wyjeżdżaj jak najszybciej!

Gość gość
idz do alergologa, na kichanie, smarki i piekace oczy sa tabletki, masci itp. dopoki nie ma zagrozenia dla twojego zycia (solidne dusznosci) to luuz/ No i niech chlop dokladnie sprzata chate mycie podlog i te sprawy