Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Teściowa mnie upokorzyła chce mi się płakac od wczoraj i wyć

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj były moje urodziny, zaprosiliśmy tylko moich rodziców i teściów. Jestem cały czas lekko załamana o 2 miesiące temu poroniłam w 5 miesiącu. Od teściowej dostałam "Książke imion dla dzieci". Jak ją dostałam to się jakoś trzymałam ale potem jak ona zaczęła ją przeglądać i czytac imiona niektórych dzieci, to sie rozkleilam, przeprosilam ich i wyszlam z salonu i przesiedzialam reszte w sypialni. Maz powiedzial mi ze tesciowa miala pretensje ze ich zapraszam i nie siedze z nimi. Czuj sie potwornie zle.

Gość gość
Ale spamujesz

Gość gość
A mąż to dupa wołowa? Po co zapraszać takiego durnego człowieka?! Rada? Unikać kontaktu z taką dziwną i bezduszną kobieta...

Gość gość
Głupia baba. Jak można się tak zachować?! Najlepiej byłoby jej unikać, ale najpierw bym wygarnęła, co myślę o jej zachowaniu. Nie wiem tylko, czy jest tak ciężko bezmyślna, czy złośliwa?

Gość gość
teściowa to debilka, ale mąż? On jest totalnym dupkiem!

Gość gość
Autorko, zmień tok myślenia. Powiedz "Uwalniam cię od wszelkiej winy i niechaj cię spotyka wszystko, co najlepsze" I tak nawet i 100 razy jak trzeba;)) Sobie też wybacz i uwolnij się od winy. A takie negatywne myśli blokuj, przekieruj myślenie na coś radosnego. Przypomnij sobie najszczęśliwszy, najbardziej beztroski moment i przywołuj często.

Gość gość
Twoja teściowa jest subtelna jak klapa od śmietnika...Olej babski i tyle...Może kupiła Ci te książkę już wcześniej i szkoda jej było wyrzucić...

Gość gość
Bardzo dobry prezent,bo przecież będziesz miała jeszcze dziecko,więc nie rozpaczaj,tylko myśl pozytywnie.Stała się straszna rzecz,ale musisz się pozbierać,bo taka deprecha to nic dobrego dla związku i twojej przyszłości. A książka na pewno się przyda i wierzę,ze teściowa nie chciała zrobić ci przykrości.

Gość gość
Tesciowa to stara durna ropucha, znieczulica, pewnie tak czeka na wnuka, ze myslalam, ze doda Ci otuchy taka ksiazka, bo chcialaby zebys byla juz w ciazy kolejnej, a potem chce sie wp*****lac w wychowanie dziecka, stara wiedzma:O Maz to p***a, zapewne nie potrafi Cie wesprzec, bo nie rozumie co przechodzisz i jeszcze pretensje. Ale rodzina Ci sie trafila, przyjeb temu debilowi w pysk czyms bardzo ciezkim.

Gość gość
Nie rozumiem ludzi którzy pokornie znoszą takie zachowanie w stosunku do siebie. Same proszą się o takie zachowanie. No, nie pojmuję.

Gość gość
Kup jej na urodziny katalog z trumnami albo nagrobkami :-)

Gość gość
16:06 dobre padłam :D oczywiście autorko tesciowa zachowała się paskudnie,nie wyobrażam sobie komu kolwiek podarować taki prezent zaraz po poronieniu,nie wiem co chciała osiągnąć? Dokopać Jeszcze bardziej? Tak czy inaczej zareagować powinien mąż a ja bym wzięła tą książkę i spakowała jej do torby i dowidzenia! Sory ale nie pojmuje jak można być takim bezmyślnym?