Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuje porady odnośnie seksu

Polecane posty

Gość gość

Gdy kochałam się z chłopakiem z którym się spotykam i powiedziałam mu żeby przestał (nie byłam wystarczająco nawilżona) to on ne przestał. Wyglądało to tak . Najpierw powiedziałam mu spokojnie że mnie troszkę boli ale on nalegal żeby nie wychodzić no a ja zachowałem się biernie mówię że ok ale coraz dalej mnie coraz bardziej bolało więc powiedziałam bardziej stanowczo * kurde weź przestań bo mnie serio boli * a on mówi że już blisko jest i jeszcze trochę mnie penetrowal że tam powiem nie wiem co o tym myśleć tak mi się zdarzyło pierwszy raz. Nie wiem .....

Gość gość
Facet nie czuje tego co Ty, więc łatwo mu zbagatelizować Twoje słowa i wziąć je za marudzenie. Napotkałaś samca.

Gość gość
nie umiesz sie z chlopakiem dogadac ? jeszcze napisz ze cie zg****il ile ty masz lat chyba 12

Gość gość
Musisz być bardziej stanowcza. Przydać się tutaj może poważna rozmowa z chłopakiem. Jeśli zależy mu tylko na jego przyjemności i nie obchodzi go, że ciebie boli to nie jest to dobry chłopak dla ciebie. Nie namawiam cię, żebyś go rzuciła. Pogadaj z nim o tym a jeśli mimo próśb i rozmów to się zacznie powtarzać to wtedy powinnaś dać sobie z nim spokój.

Gość gość
Trzeba było go jebnąć w pysk, a nie coś pierdzielić pod nosem. Wy baby jesteście takie nijakie, miałkie i niezdecydowane, takie zwyczajne pi/zdy nieżyciowe, więc nikt was na poważnie nie bierze.

Gość gość
Nie byłaś wystarczająco nawilżona, ale wepchnąć k****a w siebie to mu pozwoliłaś :P Idiotka!!!

Gość gość
Kurde łatwo wam oceniać ciekawe co wy byście zrobiły w takiej sytuacji

Gość gość
Masz prymitywnego samca

Gość gość
Wiesz Ja myślę że On nie jest ciebie wart. Skoro nie liczy się z twoim zdaniem to i pewnie nie ma zbytniego szacunku dla ciebie. Mimo iż jestem facetem zawsze liczyło się zdanie kobiety dla mnie.

Gość gość
gowniaro nie uprawiaj sexu i nie zadawaj glupich pytan

Gość gość
Kurde łatwo wam oceniać ciekawe co wy byście zrobiły w takiej sytuacji x Co bym zrobiła, po pierwsze nie pozwoliłabym na seks gdyby facet mnie odpowiednio nie rozgrzał, a po drugie, gdyby jednak próbował na siłę to wykopałabym go z łóżka i dała sobie spokój z takim dupkiem, który nie liczy się z moimi odczuciami. Na szczęście w swoim życiu trafiałam na mężczyzn którzy mnie szanowali i liczyli się z moim zdaniem.

Gość gość
Jako facet to powiem ci autorko, że dla mnie to nawet w głowie nie mieści aby tak potraktować kobietę z którą jestem. Nawet byłem w układzie w którym chodziło wyłącznie o seks, bez jakichś wyższych uczuć, ale mimo to przyjemność kobiety była dla mnie priorytetem.