Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są szanse?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie! Z moim mężem staramy się o dzidziusia od kilku miesięcy. Okres powinnam dostać za 3 dni. Testu jeszcze nie chcę robic, ale tak sie zastanawiam czy właśnie tym razem się udało. Piersi bolą mnie niesamowicie (najbardziej po bokach) o sutkach nawet nie wspomnę, bo bolą okropnie. Cały czas mam mdłości. Dzisiaj nawet wymiotowałam rano. Szyjka macicy jest wysoko i zamknięta. Śluzu mam strasznie dużo tylko jest przeźroczysty, wodnisty. Dzisiaj zaczęło boleć mnie podbrzusze i to mnie martwi, ponieważ boli jak na miesiączkę ;( jak myślicie? jakie są szanse, że teraz się udało? Jak to było u Was?

Gość gość
Hey, myślę że macie duże szanse:) mnie bardzo bolały piersi każdy dotyk był bolesny. RAZ czy dwa miałam mdłości. regularne mdłości miałam od 5 tygodnia i wtedy właśnie dopiero robiłam testy ciążowe i od razu miałam 2 mocne kreski i to po 10 sekundach:) specjalnie czekałam tydzień po terminie przewidywanej miesiączki żeby się nie rozczarować. a brzuch też mnie bolał jak na okres i też się bałam że nic z tego:/ powodzenia:)

Gość gość
Zależy od organizmu , niektórzy starają sie latami , my przestaliśmy sie zabezpieczać i podczas 1 owulacji juz zaszlam , a jeśli chodzi o objawy ciąży to ja nie mialam żadnych , dopiero Ok 2 miesiąca ciąży zaczęłam wymiotować po każdym posilku i tak przez cala ciąże

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi! Któraś jeszcze miała takie bóle?

Gość gośćTas
Mam to samo! Ostatnia @ 22.10 , cykle 29 dniowe. Od 22 dc zaczelam sie czuć trochę inaczej, ale doświadczenie mówi mi że podświadomość potrafi platac figle, dlatego nie brałam tego do siebie. Długo nie wytrzymałam i zrobiłam pierwszy test 24dc (!) i oczywiście jedna krecha. Kolejny robiłam wczoraj 29 dc i też negatyw. Czekam teraz na okres ale jakoś dziwnie się czuję i wlasnie pojawił się koszmarny bol pleców, a podbrzusze pobolewa od kilku dni jak na @. Dodam że owu była ok 16-17 dc. Po cichu liczę że testy nie wykazały jeszcze ciąży ale zobaczymy :)

Gość gość
Trzymam kciuki żeby jednak się myliły! A betke będziesz robić?

Gość gośćTas
Wymyśliłam sobie że jak nie dostanę @ do srody to polecę rano przed pracą na belkę. Myślę że to będzie najbardziej wiarygodne :)

Gość gość
Ja też może pójdę jakoś w tym tygodniu, bo z jednej strony chcę wiedzieć, ale z drugiej boje się rozczarować ;)

Gość gość
Może któraś jeszcze się wypowie?

Gość gość
Jest tu kto?

Gość gość
Prawdopodobnie twoje objawy wskazują ciąże. Gratuluję. Zrób test ciążowy i pójdź do ginekologa na potwierdzenie.

Gość gość
Dodam jeszcze, że cały czas jestem śpiąca i śluz zmienił mi się na biały, nierozciągliwy. Oby to było to. Miesiączki jeszcze nie ma i mam nadzieję, ze nie będzie. Pojutrze chyba zrobię pierwszy test, ale tak bardzo nie chce się rozczarować. A no i bóle macicy ustały i zaczęły boleć mnie jajniki raz lewy raz prawy. Miałyście tak?

Gość gość
I co ? Robiłaś test?

Gość gość
Robiłam w ten dzień wieczorem. Dzień przed spodziewaną i wyszedł negatywny :( Miesiączki dalej nie ma i mam nadzieję, że nie będzie

Gość gość
I jak sytuacja?