Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maja9696

Powiedziałam do Niego ''Mój'' , czy to dobrze ?

Polecane posty

Gość maja9696

Spotykamy się od połowy sierpnia. Całujemy, piszemy, że tęsknimy. Widzimy się w każdy weekend, zazwyczaj dwa razy. Jednak nie było żadnej deklaracji, która miała by oficjalnie stwierdzić, że to związek. Dwa tygodnie temu On w prawdzie zaczął coś na ten temat mówić, natomiast ja uciszyłam rozmowę, na co On - ''dobrze, w takim razie nie nazywajmy tego''. Wczoraj w trakcie większych uniesień ( nie mam na myśli seksu, bo tego nie było) - Powiedziałam do Niego , całując jednocześnie ''Mój R..... '' W tym momencie padło jego imię. Teraz żałuję ,że tak powiedziałam... Ciekawe co On o tym myśli... Myślicie, że to nic takiego?

Gość gość
Ja myślę, że TO NIC TAKIEGO i nie przejmuj się głupstwami. Swoją drogą jeśli on dąży do związku ( a Ty tego chcesz ), to go nie uciszaj, bo wpadniecie we friend-zone ("kumplostwo"), a z tego ciężko się wychodzi a powrót do relacji "mężczyzna- kobieta" jest prawie niemożliwy! Życzę powodzenia i zajrzyj tu czasem opowiedzieć nam o Waszej relacji.

Gość maja9696
Bardzo Ci dziękuję za tak ciepły komentarz. :)

Gość gość
Pracujecie razem?

Gość gość
maja9696 dziś Bardzo Ci dziękuję za tak ciepły komentarz. xxx Bardzo proszę i zajrzyj tu czasem. Pozdrawiam.

Gość maja9696
Do GOŚĆ - Nie, nie pracujemy razem.

Gość gość
To jak się poznaliście?

Gość maja9696
W sumie poznała go ze mną Jego szefowa. Podeszła do mnie ,że jej kolega mnie zauważył ,ale on nie podejdzie i to ja podeszłam do Niego... To było na imprezie, ale jak się w sumie okazało, dwa miesiące wcześniej leżeliśmy obok siebie na plaży, pod jeziorem... zabawne.