Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zrezygnowałem z miłości z powodu choroby

Polecane posty

Gość gość

Więc bywa i tak. Nie chce się tu zalic ani radzić, ale wam powiedzieć że nie wszystko jest czarne lub białe. I czasami jak ktoś się poddaje nie szuka kontaktu, gdy wydaje się że zapomniał to może za tym stać coś więcej jak u mnie :)

Gość gość
No i co bohaterem chciałeś zostać? Myślisz, że to było w porządku? Egoista. Skoro zrezygnowałeś z miłości to zrobiłeś to świadomie i trudno, w życiu popełniamy błędy ale potem trzeba umieć wyciągnąć z nich wnioski. Powodzenia i szczęścia w innej miłości.

Gość gość
a co ci jest lub byłeś chory

Gość gość
Zdrowia życzę

Gość gość
Ćpał

Gość gość
oj tam odraza cpal pałił trawke dla leraksu

Gość gość
dlaczego jej nie powiedziałeś, życzę zdrowia

Gość gość
Chlopie , zrobilem to samo ale nie rozzalam sie na forum.nie pisz takich c***owatych tematow. Boje sie ze ktos jeszcze pomysli ze ty ta ja.!!!!

Gość gość
I myślisz ze to było fer ? Jakbyś kochał naprawdę przede wszystkim byłbyś szczery i powiedział jej o chorobie

Gość gość
I najlepsze,ze ja sie zabujalem po uszy i ona tez miala jakies oznaki zakochania. I ja olalem.wszyscy tak mysla.jestem ten zly. Ale ja nie zalozylem nigdy takiego tematu!!! Napij sie piwa jak nie dajesz rady!!!

Gość gość
Autorze i jeszcze ja mysle o niej codziennie. I za cholere nie moge jej usunac z pamieci.codziennie po przebudzeniu mysle o niej. A jakbym sie przyznal ile czasu to juz trwa to nikt by chyba mi nie uwierzyl.

Gość gość
dziś 19.23 + Autor: Chłopaki, dlaczego rezygnujecie z miłości?! Co to za choroby Was trapią, że są ważniejsze, niż "wybranki Waszych serc"? Nie ma w życiu niczego ważniejszego, niż MIŁOŚĆ- uwierzcie mi! Pozdrawiam.

Gość gość
gość dziś Niby jaka była to straszna choroba ze aż zostawiłeś ją co? Dobra wymówka dla sumienia ze się kobietę rozkochał o a potem rzuciło

Gość gość
Nie przyznam sie na forum co to bylo,nawet anonimowo!!! Jakis psycholog pewnie by powiedzial ,ze balem sie odrzucenia. Pewnie mialby troche racji. Do jednego moge sie przyznac anonimowo na forum : zakochalem sie w niej. Mam juz troche doswiadczen,ktore wplywaja na moje decyzje. Idiota nie jestem. I krzywdzic nie lubie nikogo. Nie kontrolwalem sie. Pozwolilem sobie na chwile slabosci,na uczucia i to bylblad.

Gość gość
Masz doświadczenia w zakochiwaniu i rozkochwaniu kobiet

Gość gość
Wyjaśnij dlaczego piszesz o tym na forum? czego od niej oczekujesz? myślisz, że to przeczyta?

Gość gość
dziś 19.46-"Pozwolilem sobie na chwile slabosci,na uczucia i to bylblad." xxx Chyba naprawdę "masz coś z głową" jeśli zakochanie się w kimś nazywasz chwilą słabości i błędem. Żal mi tylko tej kobiety!

Gość gość
Auror sie nie udziela.to ja ten drugi zaczal sie rozpisywac. Ja niczego nie oczekuje.

Gość angle
'Zrezygnowałem z miłości z powodu choroby' to 'fajnie', że podjąłeś decyzję za kogoś, kto chyba jest dorosły

Gość gość
dziś 19.46-"Pozwolilem sobie na chwile slabosci,na uczucia i to bylblad." xxx Chyba naprawdę "masz coś z głową" jeśli zakochanie się w kimś nazywasz chwilą słabości i błędem. Żal mi tylko tej kobiety!

Gość gość
nie warto rezygnować z miłości w takich chwilach. Potrzebne jest oparcie kochanej osoby. A nic tak nie łączy jak wspieranie się w problemach. I myślę, że te dziewczyny chciałyby wiedzieć, że je kochacie, bo może to właśnie Wy jesteście dla nich całym światem i nie wyobrażają sobie życia bez Was...

Gość gość
Panowie, nie podemujcie takich decyzji za nas kobiety, no i co z tego, że jest się chorym?. Czy to znaczy, ze nie zasługuje taka osoba na szczęście?. Oh come on..

Gość ten drugi
Nie moge sie juz rozpisywac choc mam ochote wyrzucic jeszcze cos z siebie. Ona albo ktos z jej otoczenia przypadkiem to przeczyta ,polaczy fakty i zgadnie ze to ja. Jeszcze bardziej namieszam przez to.

Gość gość
gość dziś Jakby cie naprawdę kochała to by cię nie skreśliła nawet gdybyś jej powiedział o chorobie. A wogóle chodziliście ze sobą byliście w związku?

Gość gość
ten drugi dziś Myślisz ze ona naprawdę tu wejdzie to jest jak wygranie szóstki w lotto co najmniej żeby ona tu weszła lub ktoś z jej otoczenia.

Gość gość
bardziej namieszać się nie da, ciekawe czy to on

Gość gość
Jeśli ją zostawiłeś bez wyjaśnienia tak jak to wynika z pierwszego wpisu to mam nadzieje, że ciebie też tak ktoś potraktuje.

Gość gość
jednym słowem tchórz

Gość gość
20.14 i żeby jeszcze poznać kogoś po jakiś słowach z gościa albo nie ehhh paranoicy i tyle.

Gość gość
gość dziś Właśnie racja nie pozna się od tak