Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to normalne zeby facet doszedł podczas ssania piersi

Polecane posty

Gość gość

spotykam sie z pewnym facetem jakis czas, wczoraj doszlo miedzy nami do pieszczot, zaczął ssać moje piersi, pieścić i doszedł czy to normalne , pierwszy raz sie z czyms takim spotkałam a ma on 37 lat

Gość gość
też mam 37 i nie dałbym rady tak dojść sam z siebie no chyba , że bym się trzepał ale to męczące by było

Gość gość
Mój ex doszedł przy robieniu mi palcówki ;) a seks trwał jakieś 3 sekundy. Myślałam, że jest to niemożliwe, a jednak ;)

Gość gość
jeśli sobie dostanie to kto wie...?

Gość gość
'Normalne' to nie jest, ale też nie jest 'nienormalna' :)

Gość gość
Mój ssał zawsze podczas karmienia gdy był nadmiar pokarmu. Ale do tematu mąż podczas minetki gdy miałam orgazm to miał obfity śluz z członka gdy wzięłam do loda to wtedy trysnął.

Gość gość
Tak normalne:) Ja mam 38 lat, a moj facet wtedy 29. Poznaliśmy sie u znajomych. To byl nasz pierwszy raz, podczas gry wstępnej wkladal we mnie palce. Podniecilo mnie to, zrobiłam sie miekka i mokra na dole. Powiedziałam mu, ze może wejść głębiej. Wlozyl mi cala dlon. Zaczął masować mnie w środku, czułam skurcze. Zlapalam go za twardego penisa i zaczelam delikatnie go masturbować. W pewnym momencie doszlam, miałam silny silny orgazm. Otworzyłam oczy a na ścianie widzę spermę. Spojrzałam na niego zdziwiona pytając czy aż tak go to podniecilo. On ze tak i dlugo nie mial kobiety. Wiec widzicie.