Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sex w rodzinie, ciuszki, fetysze, brudne myśli

Polecane posty

Gość gość

Marzycie o seksie z kimś z rodziny? Może lubicie przebieranki?

Gość gość
Nie:o Debilu:o

Gość gość
Mi się podoba babcia jako obiekt sexualny,

Gość gość
Ale urna z prochami jest zalutowana i nie wiem, jak ją otworzyć :-o

Gość gość
Lubię damskie ciuszki, bieliznę.

Gość gość
Całkiem dobrze się trzyma. Ma bardzo duże cyce. Mieszkam u niej bo mam blisko do pracy.

Gość gość
Od zawsze lubiłem zakładać na siebie damską bieliznę i różne ciuszki. Powiedziałem o tym mamie. Zrozumiała, nawet pożyczała mi. Teraz mieszkam już na swoim kilka lat ale mam kilka ciuszków u siebie. Moja żona zrobiła mi prezent jakiś czas temu: ubrała się na noc w bieliznę mojej mamy. Dla mnie przywiozła halkę, pończochy i satynową bluzkę. Było nam bosko.

Gość gość
Mama i babcia walą mi konia bardzo często. A ja tryskam im na cyce w stanikach

Gość gość
Pamietam jak pierwszy raz matka zwaliła mi konia. Minęło już kilkanaście lat od tego momentu a my nadal się zabawiamy. Mieszkamy tylko we dwoje na wsi i często robimy to na sianku. Zawsze w gumce. Mama lubi jak tryskam na jej ogromy biust. Bardzo lubię nosić jej bieliznę i ciuszki.

Gość gość
Matka się we mnie zabujała ale tak sexualnie tylko. Powiedziała mi o tym i też zacząłem inaczej na nią patrzeć. Ma pełne kobiece kształty i jest bardzo sexy jak na 58 lat. Uwielbia piescić mojego penisa i jajka swoimi cycami i stanikiem. Kiedy wytrysnę to smaruje sobie biust moją spermą.

Gość gość
Moja żona wyjechała do rodziny do Kanady na miesiąc i wprowadziła się moja matka. Mam remont w domu więc śpimy na jednym łóżku. Kiedyś fantazjowałem o niej i ona o tym wie, a teraz po kilku latach śpię z nią w jednym łóżku i widzę jej cudne ciało w nylonowej obciskającej koszuli nocnej. Stoi mi w kilka sekund, szybko się zorientowała i zaczęła go masować cycami, wystrzeliłem na nią po chwili. Powiedziała tylko żebym się nie krępował i sobie trzepał nawet na nią. Codziennie było ostro, za każdym razem oboje mieliśmy odlotowy orgazm. Ach ta cycasta mamusia

Gość cowy
co ja czytam szok

Gość gość
Jestem matką dorastającego chłopca. Wiem jak wyglądam, mam naprawdę duży biust i spory tyłek, a do tego jestem szczupła i zadbana. Widzę że w moim synu buzują hormony i jest strasznie napalony na mnie. Ciągle mu stoi i wciąż się masturbuje i spuszcza na moje ubrania. Mąż nie reaguje wcale bo mnie zdradza z kilkoma gówniarami. Dla tego tak jak moje pewne koleżanki zawarłam pakt z synusiem. Nie mam powodów do narzekań, on uwielbia macać, całować i spuszczać się na moje cyce a w zamian robi mi minetkę.