Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie znaleźć imię dla 4 syna

Polecane posty

Gość gość
ja pieprzę 4 dziecko, ale babsko nie do z***bania

Gość gość
Jerzy, Adam, Wojciech, Michał, Jacek, Dariusz, Jednak Jerzy...

Gość gość
Roch mi się bardzo podoba. Tytus też fajnie, ale mąż mówi, że za bardzo jak "Tytus, Tomek i atomek" haha co ja się z tym chłopem mam, wkurzę się i powiem, żeby sam coś wymyślił, bo inaczej będzie bezimienne dziecko. Swoją drogą, to mnie tak on tymi swoimi skojarzeniami rozśmiesza, że już skurczy dostaję. Siedzimy, wymyślamy imiona i tarasy się ze śmiechu. Najlepiej to jeszcze dzieci wymyślają HALK, BATMAN, KARLOF, JEY, GODFRYD, ANANIASZ i jeszcze tam jakieś z Mikołajka :D

Gość gość
Dziękuję za wpisy, poza dwiema osobami, wiadomo którymi. Co jest dziwnego w posiadaniu 4 dzieci?

Gość gość
Autorko mam troje dzieci,dwie cory i syna planuje byc moze jeszcze jedno i chłopczyk mi sie marzy,jal dziewuszka tez fajnie.Nie czytaj ostatniego posta no jakis cymbal pisze

Gość gość
Co ma znaczyć, że nie do z.....? Ludzie nie tylko po to mają seks, aby mieć przyjemność, ale też po to aby mieć dzieci. Znałam kiedyś dziewczynę, która przyznała się do prostytucji, miała kilku klientów dziennie, a ani jednego dziecka.

Gość gość
ja pierdolę, ale się rozmnażają jak królice, do pługa z nimi, po wuj nam ciągniki jak te baby mogą ciągnąc pług, orać pole, nie do zajebania przez chłopów i dzieci.

Gość gość
Napisałam, że mam 3 synów, ale nie napisałam, że nie mam córki :P a więc nie musisz mi współczuć. Twoje propozycje mi się nie podobają, wolę resztę ochydnych imion.

Gość gość
Moja znajoma też ma 4 synów Damian, Tomek, Maciek i Hubert.

Gość gość
Ja mogę orać pole, ale ty to najwyżej trzeć chrzan...

Gość Pawe c
Bartosz Roman Gniewko

Gość gość
Oglądałam dzis program "nietypowe ciążę" czy jakos tak. Kobieta w Stanach byla w 12 ciąży . I wszystko ok urodziła zdrową córeczkę.Powiedziała ze gdyby nie hamowala męża pewnie i 20 by mieli tak.on lubi dzieci. Kobieta wymalowana włosy ułożone i kolor zrobiony paznokcie tez. Duzy piękny dom z ogrodem. Wiec nie przesadzajcie ze 4 dzieci to nie wiadomo co. W innych krajach czwórka i więcej to norma.

Gość gość
do gość dziś - podesłać ci ogierów do zapładniania, bo w końcu wykończysz chłopa, miej rzesz babo litość nad chłopem, kuźwa trzymaj te nożyska w kupie nie rozkładasz tą piżdzisko na zawołanie, co dzieci ci jeszcze może klaszczą, mamo chcemy siostrę czy brata

Gość gość
o kuźwa 12 dzieci, to nawet suka nie jest w stanie się tak pierdolić

Gość gość
Gniewko? Żartujesz chyba?

Gość Autorkaaaaaa
Do gość Jaką trzeba mieć chorą wyobraźnię, żeby napisać coś tak obleśnego? Gdzie można takich ludzi spotkać? Napisz coś o sobie, proszę, bo bardzo mnie zaintrygowałaś :)

Gość gość
No ja też jestem ciekawa skąd się biorą takie chore zje/by

Gość gość
AUTORKO do imion brac***aSuje SZYMON :)

Gość gość
a wiesz skąd się biorą takie zjeby ,a stąd, że te zjeby pracują za ok. 1400-1800 zł po 30-40 latach pracy, gdzie wy za pieprzenie sie i rozmnażanie dostajecie przy 4 dzieci za darmoooooooo 15000 zł. Takżem ozesz mieć pretensje do naszego cholernego rządu, to oni przyczynili się do tego, że ludzie pracy sa poniewierani.

Gość gość
Serio, napisz coś o sobie, k czy m, wiek chociaż tyle....bo narazie wyobrażam sobie, że wypowiedziała się na temat mojego męża, dzieci i ciała jakieś bezpłciowe, trzystukilowe monstrum o wyglądzie blobfisha.... Naprawdę, coś tak obleśnego :)

Gość gość
Szymon/ Tymon

Gość gość
Ciekawe bardzo, czy jeśli ta zwyrodniała szmata miałaby dzieci i mogłaby wziąć, czy by nie wzięła :p

Gość gość
Artur, Robert, Wojciech, Rafal, Krzysztof, Andrzej... Te sa fajne, meskie, klasyczne, bez udziwnien. Moj pierworodny ma Artur :)

Gość gość
Michał to pedalskie imię

Gość gość
Gburr - koniecznie przez dwa rr

Gość gość
Adrian Aleksander Aleksy Ernest Erwin Krystian Maksymilian Nikodem Remigiusz Tymon Tymoteusz

Gość gość
Autorko, a może Wiktor? Mój synek ma Mateusz. Maly Mati, dorosły Mat.

Gość gość
Oskar

Gość gość
a co to Cię obchodzi ile ona ma dzieci rany zj***e jaką ty musisz być biedą ze te półtora kafla tak siada ci na psychę I ten ordynarny prostacki jęzor powinni ci go w doopę wepchnąć szmato !!!!