Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie znaleźć imię dla 4 syna

Polecane posty

Gość gość
Wiktor, gdybym miała syna to tak by miał na imię :)

Gość gość
gość wczoraj o kuźwa 12 dzieci, to nawet suka nie jest w stanie się tak pie**olić x Ha ha ha ha ha. Suka potrafi mieć w jednym miocie 5 szczeniąt, jak już porównujesz to pomyśl. Po drugie, jak już ktoś zauważył prostytutki mają po kilka penisów w sobie dziennie i jakoś dzieci nie mają. Kiedyś, kiedyś w u Drzyzgi była kobitka, która powiedziała tak. W ciągu całego małżeństwa uprawiała seks 8 razy, z czego wyszła 5 dzieci. :) Po drugie jeszcze 30 lat temu 4-6 dzieci, to było normalne, a jeśli ktoś miał tych dzieci mniej, to na bank się skrobał. I to nie tak, że babska nie do zaj/eba/nia, bo widzisz jakoś dziwnie się składa, że facet potrafi się spuścić w ciągu 2 minut. Ja bym tego je/ban/iem na pewno nie nazwała.

Gość gość
Antykoncepcja

Gość gość
Eryk, Wiktor. Też lubię mocne męskie imiona :) Borys i Norbert są super. Zniewieściałych, wymienionych w jednym z postów nie komentuję

Gość gość
moze Leon ? :)

Gość gość
Kornel

Gość gość
Tez spodziewamy sie syna i mi i mezowi bardzo podoba sie imie Roch. Ale jest problem, mamy na nazwisko Chrobak. No i dla meza to nie problem. Ale mi szkoda dziecka, sprobujcie wymowic na glos Roch Chrobak

Gość gość
Co powiesz na BERNARDA? bardzo fajne imię :-)

Gość gość
Uwielbiam imie Roch!

Gość gość
Mietek- z przeterminowanych tabletek albo Wincenty- za późno wyciągnięty. ...

Gość gość
Kamil.krótko i na temat

Gość gość
Ja mam Mateusza i Piotrusia piękne imiona polecam

Gość gość
do gość dziś - ale walnięta w łeb, 30 lat temu każdy miał 4-6 dzieci a jak mniej to się skrobał, szkoda, że ciebie nie wyskrobali. nie każdy jest tak głupi jak ty. Mój dziadek 50 lat temu i miał dwoje dzieci, jak ktoś mądry to nawet w łózku myśli a takie bałwany jak ty to szkoda słów, kopulują się jak zwierzęta

Gość gość
Nie bardzo rozumiem co kogo obchodzi ile kto ma dzieci. Kopulacja chyba taka sama czy to pierwsze czy dziesiate. Sama nie mam zadnego, zeby nie bylo

Gość gość
krystian, dariusz, dawid

Gość gość
Filip

Gość gość
22:13 Mylisz sie, nie jestem walnieta. Tak bylo. Nie bylo antykoncepcji, za to byla legalna aborcja na zyczenie. To myslisz, ze z tego nikt nie korzystal? I to nie jest tak, ze twoj dziadek myslal. Moze twoja babka po prostu miala problem z plodnoscia, a parzyla sie ze swoim mezem dwa razy dziennie. Albo odmawiala, a on szedl na bok. Tego ci nikt nie powie. Za to mozesz zapytac babcie o domowe sposoby spedzania plodow. Jest z tego pokolenia, gdzie wiedza o ziolach i innych dziwnych sprawach byla spora. Niestety dla ciebie znajdzie sie w twojej rodzinie taka, ktora sie plodu pozbyla, lub probowala sie pozbyc. Lata 70-80te, piekne czasy wolnej milosci i bla bla. Jesli myslisz, ze ilosc dzieci mowi o ilosci kopulacji, to sama jestes walnieta.

Gość gość
Adam, Adas

Gość gość
Hhmm Lubisz twarde imiona.. no to przy Norbercie i Borysie się zgodzę, ale Michał? (tak często zdrabniany do Michasia, Miśka?) Jeśli imiona mają być charakterne, w dodatku z "r", to proponuję -Bruno -Igor -Konrad -Artur -Albert -Dorian -Bartosz -Eryk -Marek Mniej "twarde"- -Rafał -Adam -Karol -Mieszko -Marcel -Nikodem