Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dziewczyna zaakceptuje faceta ktory pracuje na magazynie

Polecane posty

Gość gość

czy jej to nie bedzie przeszkadzać

Gość gość
Długo już razem jesteście?

Gość gość
tak o ile jest mega przystojny ;)

Gość gość
Tak znam takie przypadki. Pod warunkiem, ze będzie mądry życiowo.

Gość gość
Debilne pytania debilne odpowiedzi

Gość gość
Ja bym nie zaakceptowała. Ale ja nie jestem z tej ligi. Musisz szukać równie niewykształconych jak Ty.

Gość gość
On stoi na dachu ? Na tym budynku ?Na magazynie ? hihi

Gość gość
Patrząc teraz to szukałabym podobnego do mnie jesli chodzi o poziom intelektualny..nie jestem zarozumiala ale bylam juz w relacjach z mezczyznami głupszymi ode mnie i było to meczace..nie rozwijałam sie..brakowało tematów do rozmów..wolałabym nawet mądrzejszego ode mnie

Gość gość
A kto jest wlascicielem tego magazynu?

Gość gość
Żadna praca nie hańbi. Wstyd to kraść. Ale...Autorze, pracujesz w magazynie. Dbaj o poprawną polszczyznę, niezależnie od pracy, jaką wykonujesz.

Gość gość
juz raz zakladales taki temat! masz skleroze????? a poza tym glupie pytanie, jezeli to nie prowo!

Gość gość
to ze ktos pracuje w magazynie wcale nie swiadczy ze ten ktos jest glupszy od ciebie,jak piszesz pare postow wyzej.

Gość gość
Nie wiem skąd ten mit jakoby ktoś to wykonuje proste prace miał by być głupi. To raczej domena tych tych którzy interesują sie wszystkim i nie potrafią skupić sie na jednej dziedzinie przez co nie nadają sie do lepszej pracy. Znam sporo takich osób. Oczytanie , rozległa wiedza, bogaty zasób słownictwa a latami pracują w barach, magazynach i fabrykach bo nie maja kwalifikacji do niczego konkretnego

Gość gość
ta, cecha charakterystyczna przekładaczy palet w magazynach i worków na budowie to rozległa wiedza i szeroki zasób słownictwa:D:D To dowaliłes:D Jest cała masa mało lotnych i ambitnych kobiet, dla niej magazynier ze stałym etatem będzie wymarzonym kandydatem na partnera.

Gość gość
A taki co w sklepie pracuje?

Gość gość
A co złego jest w pracy fizycznej? Ja również pracuję w magazynie, wcześniej imałem się różnych zajęć, również fizycznych. Wszędzie spotykałem ludzi po studiach, z tytułami mgr, inż. i lic. Po różnych kierunkach, nie tylko humanistycznych. Wiekszośc wybrała pracę fizyczną ze względów finansowych, po prostu zarabiamy więcej. Oprócz tego nie musimy poświęcać całego życia biorąc udział w wyścigu szczurów, 8 godzin i nie musimy mysleć o pracy. Czy wam się wydaje, że jeśli wykonujecie takie ambitne i wymagające prace biurowe jak sekretarka, księgowa czy handlowiec to jesteście intelektualistkami? Zajmujecie się kopiowaniem sprawozdań i parzeniem kawy, więc fizol jest dla was niczym? Haha, z dala od takich panien :D

Gość gość
Przenies sie do magazynu i bedzie wszystko ok :D

Gość gość
Na jakim wy świecie żyjecie? Od kiedy to sposób zarabiania pieniędzy świadczy o inteligencji? Znam masę bogatych ludzi, którzy żyją bezrefleksyjnie, są pozbawieni ciekawości świata i w życiu przeczytali 3 książki, z czego 2 w podstawówce, ale za to potrafią się ustawić zawodowo dzięki cwaniactwu albo oślemu uporowi. Znam też sporo osób wybitnie inteligentnych, po studiach, którzy kelnerują, murują, zasuwają fizycznie. Nie wszyscy są gotowi poświęcić szczęście dla kariery i pieniędzy.

Gość gość
Gość 12 45. Całkowicie sie zgadzam. Przerabiałam i wyścig szczurów ,i duża kasę i zapierdziel po 16 h 7 dni w tygodniu. I "prestiż" pracy. Niech sobie go wsadza wiadomo gdzie.

Gość gość
szukaj takiej samej jak ty chociaż po studiach na słabych uczelniach typu ujk może cię panny zaakceptują ;) who knows. ja na szczęście studie na uniwerku łódzkim :)

Gość gość
jezdze rowerze minimum 2 h dziennie 4x w tygodniu plus chodzę na basen kończę studia robie wyższy certyfikat z języka niż b2 i idę do pracy :)

Gość gość
hahahahaha dobre to u góry z tymi wykształconymi osobami z magazynu xd

Gość gość
"hahahahaha dobre to u góry z tymi wykształconymi osobami z magazynu xd" No dobra, pochwal się cwaniaczku, gdzie ty pracujesz.

Gość gość
ja studiuję jak wyżej wspomniałam kształcę się po to, żeby być kimś więcej niż tylko szarym magazynierem

Gość gość
gość 2016.11.21 On stoi na dachu ? Na tym budynku ?Na magazynie ? hihi x :P

Gość gość
Hahaha "gość dziś ja studiuję jak wyżej wspomniałam kształcę się po to, żeby być kimś więcej niż tylko szarym magazynierem" Oj naiwna dziewczyna całkowicie bez rozumku myśli że zostanie dyrektorem, raczej prezesem budki z hotdogami

Gość gość
"ja studiuję jak wyżej wspomniałam kształcę się po to, żeby być kimś więcej niż tylko szarym magazynierem" Bo absolwenci z automatu dostają 5 tysi na rękę i stanowisko menagera :D I żaden nie pracuje w biedrze na kasie. O słodka naiwności! Jeśli chcesz być kimś więcej, to czekają cię lata poświęceń i zap*****lu po godzinach, bez gwarancji, że ci się uda. Niektórzy tego doświadczyli i zrezygnowali, bo nie zawsze warto dla tych kilku złotych.

Gość gość
nawet ze skończonymi studiami i certyfikatem z języka ang na poziomie C1? :D raczej wątpię, że mi się nie uda barany. W ostateczności pójdę uczyć dzieciaki do szkoły i tak lepsze niż magazyn :D

Gość gość
zanaczę, że studia to nie żadna filologia - certyfikat po prostu z pasji :D

Gość gość
wasze żale na kafe ;)