Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy możliwy jest dobry związek bardzo ładnej dziewczyny i średniego chłopaka?

Polecane posty

Gość gość

Mam dziewczynę, która jest bardzo ładna. Ja mam przeciętny wygląd. Czy nasz związek może być trwały? Gdy kiedyś zapytałem co we mnie ceni, powiedziała, że inteligencję i uczciwość. Nie wiem czy jestem dla niej wystarczająco dobry. Ona jest bardzo ładna i inteligentna. Nie jestem też bogaty, więc wariant, że leci na kasę odpada. Proszę o pomoc.

Gość gość
Zdradzi cie albo zostawi dla lepszego. Im ladniejsza tym wieksze wymagania. Kobiety wykorzystuja dobrych mezczyzn a pragna dupkow.

Gość gość
Model (Kamil) daj sobie juz siana buhahaha:-D

Gość gość
Proszę o więcej opinii.

Gość gość
Ja znam bardzo wiele związków, w których to właśnie kobieta jest dużo ładniejsza od swojej mężczyzny. To dość częste zjawisko, jeżeli kobieta jest ładna, a do tego mądra i chce stworzyć trwały związek, to dla niej naprawdę liczyć bardziej się będzie charakter, i np. uczciwość i inteligencja właśnie :) więc nie dawaj jej odczuć, że to Ty jesteś gorszy w tym związku, nie uzalaj sie nad sobą i nie przypominaj na każdym kroku, że tylko ze względu na Twoją urodę ona zasługuje na kogoś lepszego. Skoro z Tobą jest, to jest bo właśnie tego chce, szczęścia :)

Uważam, że powinieneś być bardziej pewny siebie i wydobyć swoje mocne cechy. Powiedziała za co Cię ceni i kocha. Jasne, że taki związek jest możliwy.

Gość gość
naściemniała ci bo brak na horyzoncie ładniejszego ciacha, jest z tobą dla koleżanek by zbytnio nie odstawać i nie wyjść na wybiórczą dziwaczkę, w rzeczywistości jesteś tymczasowa przystań

Gość gość
Znajdzie sie lepszy do cie oleje jak kazda ladna

Gość gość
A nie bierzesz pod uwagę, że trafiasz w jej gust ? Kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn mają bardziej zróżnicowany gust.

Gość gość
Jeśli nieustannie będziesz podkreślał iż jesteś dla niej niewystarczająco dobry to po pewnym czasie ona naprawdę w to uwierzy i tak oto spełnią się Twoje obawy. Znam sporo związków gdzie kobieta jest atrakcyjniejsza od faceta, sama w takim jestem od 10ciu lat.

Gość gość
Ona piekna to dobrze on przeciętny wiec ma tego świadomość będzie bardzo się starał i spełniał wszystkie jej zachcianki żeby czuła się jak księżniczka i to się uda :) tak ma być :)

Gość wrózka alla
Jesli to dziewczyna z wartosciami chcąca trwalego związku i jesli jest miedzy wami uczucie to jak najbardziej...ja jestem ładna ale bałabym sie zwiazku i z przystojnym i z bogatym chyba ze tez byliby podobni do mnie w podejsciu do zycia..inteligencja uczciwosc opiekunczosc odpowiedzialnosc to dla mnie cechy najwaxniejsze u mezczyzny chociaz jako ze mam duzy wybór w mezczyznach i jestem atrakcyjna nie zaczynałabym poszukiwan od biednych brzydkich ale wartosciowych bo i ładny chłopak moze okazac sie taki...nie zadreczaj jej zazdroscia,nie wmawiaj ze moze miec lepszego tylko daj poczucie bezpieczenstwa,bądz dobry dla niej to zostanie przy tobie

Gość gość
Mężczyźni mają zaniżone poczucie wartości swojej urody. Kobiety zwykle zawyżone. Być może że to ty jesteś ładniejszy.

Gość gość
"Mężczyźni mają zaniżone poczucie wartości swojej urody. Kobiety zwykle zawyżone. Być może że to ty jesteś ładniejszy." - model, jest dokładnie odwrotnie, co potwierdzają nawet badania naukowe. To faceci mają napompowane ego i wielu wymaga ślicznotek jak z obrazka. Nawet sami faceci Ci tu piszą, że są z laskami z wyższej półki wyglądowej, ale Ty dalej będziesz nawijał swoje, że wszystkie wymagają modeli. Ja już Ci pisałam, że tylko się kompromitujesz tymi wpisami.

Gość gośćoerfkrpfl
jak bylam gruba mało który zwracał na mie uwagę,chyba ze na charakter,potem schudłam to walą do mnie drzwiami i oknami a najlepsze ze brzydale w dużej mierze nie maja kompleksów uderzać do mnie,,,dodam ze jak byłam otyła to nigdy nie odważyłabym się zaczepić przystojniaka,natomiast grubi i brzydcy faceci nie maja z tym zadnego problemu ,wiec swiadczy to o tym ze to my kobiety mamy kompleksy i zaniżone poczucie własnej wartości...taki związek oczywiście jest możliwy,pod warunkiem ze facet nie będzie zadręczał i osaczał dziewczyny i będzie o nia dbał..znam dużo ładnych kobiet które wyszły za brzydali albo przeciętniaków i sa z nimi do dzisiaj