Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polki to takie szmaty? Wiem, że nie wszystkie ale naprawde dużo

Polecane posty

Gość gość
też znam takiego, startuje do każdej, lata, uwodzi, lubi tą swoja opinię faceta, który wszystko zaliczy, tyle ze potem o nich mówi : ta d***** z która spałem...no i oczywiście marzy o jakiejś wyidealizowanej miłości, tylko jakoś tak nie umie nawiązać innej relacji z kobietą niż chęć przer..nia

Gość gość
To niskie poczucie własnej wartości. Tacy nawet z dziewicy albo wiernej jednemu kobiety próbują zrobić szmatę, żeby poczuć się lepiej z samym sobą i we własnym mniemaniu zniżyć ją do swojego własnego poziomu. Tak to jednak nie działa i wystawiają takimi tekstami tylko samym sobie świadectwo.

Gość gość
żadnej kobiety nie nazwę szmatą, niepotrzebnie w dyskusje są angażowane jakieś kwestie ambicjonalne, sugestie że kobiety pełnią role instrumentalną. opisuję je takimi jakimi dziś są. bardzo niewiele kobiet potrafi myśleć abstrakcyjnie, niewiele z nich myśli samodzielnie, często nie zdają sobie nawet z tego sprawy że upodobniają się do swojego mężczyzny, nie można z nimi rozmawiać na poważne tematy bo reagują emocjonalnie, nie potrafią kalkulować itd

Gość gość
dobry temat, uczciwie stawia sprawe

Gość gość
fakt

Gość gość
To sobie weź rosjanke one jeszcze bardziej sikaja po nogach za czekoladowymi

Gość gość
Zostałem zniszczony przez kobiety leczę się przez na depresje i mam fobie społeczną z powodu kobiet.