Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawsze będę sama przez tego psychola byłego

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Nikogo nie pobije juz nigdy. Masz rację jestem zerem bo nie potrafię się pogodzić ze ja wszystko zniszczyłem ze przeze mnie odeszłas

Gość gość
czasu się nie cofnie co się skończyło to się skończyło. Ja się cieszę że mam już to za sobą ten związek przykro mi ze to piszę ale to ze zerwałam oświadczyny było najlepszą decyzją jaką podjełam

Gość gość
gość dziś Chociaż mądra kobieta z Ciebie ze go zostawiłaś skoro aż tak było to by się nigdy nie zmienił

Gość gość
Niewiem czy taka mądra

Gość gość
gość dziś Dlatego ze mogłam iść na policję juz dawno na niego nie było by tego Syfu na kafe teraz tu w tym temacie i w tym wszystkim

Gość gość
Chyba stąd poszedł i dał mi spokuj:-)

Gość gość
Na Twoim miejscu poszłabym na policję, a jakby zaszła taka potrzeba to również do prawnika.

Nigdy, ale nigdy do tego faceta nie wracaj. Ten gosc predzej czy pozniej ciebie zniszczy. Zuzyje Twoja energie zyciowa i pozostawi wrak. Jest wielu innych, fajnych i poukladanych facetow na swiecie.

Gość gość
gość dziś Wiem jutro jadę na policję zabieram laptopa w którym mi zainstalował oprogramowanie szpiegowskie a trzeba to Pujdę do sądy o zakaz zbliżania czy coś

Gość gość
Olek dziś Ja go niego nie wrócę nigdy aż tak głupia nie jestem ale dzięki za rady

Gość gość
No i dobrze że nie wrócisz no tak niekiedy po długim czasie dopiero wychodzi jaki jest dany człowiek naprawdę

Gość gość
A no znam podobny przypadek gdzie gościu tez był psychiczny i nie dawał spokoju kobiecie która z nim zerwała dostał zakaz zbliżania się do niej sądownie i wyrok w zawieszeniu za uporczywe nękanie