Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facebook wysłał mi dziwnego smsa

Polecane posty

Gość gość

Właśnie teraz patrzę a dostałam sms po 8:00 rano o treści : /cyfry/ to twój kod potwierdzający konto na Facebooku # fb. Wprowadź go na Facebooku lub odpowiedz, wpisując 1. Patrzałam w ustawieniach ale żadne podejrzane urządzenie nie logowało się na moje konto. Albo ktoś próbował a nie dał rady złamać hasła? Powiem że meila używam tylko do FB i nikomu go nie podawałam właśnie z racji bezpieczeństwa. Już raz włamano mi się na konto. Z fb nie ma się jak skontaktować czy to od nich wyszedł ten sms. Jak myślicie,to haker? I co mam zrobić? Zmienić wszędzie hasła?

pierwszy raz słyszę żeby ktoś dostawał sms od FB. To jakaś podejrzana sprawa, chyb że rzeczywiście ktoś próbował się włamać na Twoje konto. Sprawdź numer z jakiego przyszedł SMS. Pozdro i powodzenia.

Gość gość
Nie ma nr tylko pisze Facebook. Zresztą po tamtym włamaniu ustawiłam sobie na FB że jeśli chce sie logować z nowego urządzenia czy przeglądarki to mają mi przychodzić kody sms. Szkoda tylko że na mojej stronie fb nic nie pisze o tym że ktoś próbował się logować jak to zawsze bywa. To skąd w takim razie ten sms? Może to jakaś nowa aplikacja podszywająca się pod fb. Nie mam jak tego sprawdzić bo z fb nie idzie sie skontaktować