Gość gość Napisano Grudzień 1, 2018 Moja pogoniłaby mnie z takim prezentem :) Teraz planuję kupić jej zwisającą lampę potrójną, żeby nie narzekała, że w kuchni ciemno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jurek888 Napisano Grudzień 12, 2018 W gabrielsalonbielizny.pl mają fajne pomysły na prezent dla kobiety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marcinluz 3 Napisano Grudzień 15, 2020 pomyśl nad kosmetykami pat&rub, bardzo dobra jakość w adekwatnej cenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
judyta_jot 1 Napisano Grudzień 15, 2020 Ja to bym się ucieszyła z bonu podarunkowego do gabinetu medycyny estetycznej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jedica 0 Napisano Grudzień 15, 2020 Zapraszam na grupę znajdzie może Pan tam coś dla żony https://www.facebook.com/groups/667024180660640/?ref=share Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wikta 0 Napisano Grudzień 12, 2023 Naturalne kosmetyki w modzie są bardzo. Zobaczyć warto do sklepu Pachnaca Kraina, swietny na prezent jest Olejek Busajna. Dla kobiet w kazdym wieku. Mega nawilza i ujędrnia ciało. Przyda się na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
juliakowalska333 0 Napisano Grudzień 20, 2023 Jest to bardzo indywidualne, lecz ja od siebie bardzo polecam kosmetyki Skin79. Naprawdę!!! Teraz jeszcze można zgarnąć fajny zestaw w świątecznym opakowaniu za fajną cenę) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Igulla 0 Napisano Grudzień 21, 2023 Na pewno wiesz czym żona się interesuje i co lubi robić. Dlatego warto kupić coś, co będzie związane z jej zainteresowaniami. Na pewno będzie zadowolona, że wspierasz jej hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach