Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elmas

Telewizor w 3d

Polecane posty

Gość Elmas

Mamy z mężem telewizor w 3d model Samsung ue50h6400aw chcielismy oglądać film. Ja z nadzieją, że efekty będą jak w kinie a, tu lipa. Mąż twierdzi, że trzeba mieć odtwarzacz Blue Ray 3d, który jego zdaniem da taki efekt. Już Zgrałam na pena film w 3d w pliku mkv, i efektu też brak siostra ma lg model 42ml620s i u niej był efekt. Dlaczego u nas nie ma. Okulary są zgodne z telewizorem działają bo ,po podłączeniu, w dolnym lewym rogu wyświetla się komunikat podłączono okulary 3d.Moze ten telewizor nie obsługuje pliku mkv

Gość prawictwo pospolite 152
jak chcesz miesz efekty jak w kinie to potrzebujesz model co ma co najmniej 75 cali przy 60 calowym odbiorniku nigdy nie będziesz miec porządanych efektów Wiec nie liczy sie rzadne 3d tylko wielkosc tv

twój model ma tylko 50 cali , więc zapomnij o kinie Samsung UE75H6400 ma 75 cali kosztuje 8500 zł

Wiec nie liczy sie zadne 3d tylko wielkosc tv

Gość Elmas
Czyli nawet Blue Ray 3d nic nie pomoże?

Gość bambink2
Właśnie chciałem Ci pisać, że jak chcesz dobry efekt 3D to zastanów się nad zakupem telewizora od LG -> http://www.lg.com/pl/telewizory ale widzę, że siostra ma i sobie chwali, więc już wiesz. Trudno mi powiedzieć, z czego wynikają Twoje problemy. Ja posiadam telewizor OLED 4K wspomnianej marki i sobie chwalę. Nawet przy przerabianych filmach.

Gość Elmas
Miałam film w pliku mkv na pendrive Telewizor jest marki Samsung model ue50h6400aw. Konwersja jest, bo obraz jest rozmazany, ale tego efektu brak. A może kabel hdmi?? trzeba zmienić. Nie wiem, nie znam się nawet brałam film od siostry i nic... Jeśli chodzi o okulary paruja się, tzn po włączeniu jest info okulary 3d włączone wady wzroku nie mam. Mąż mówi żebym dała sobie spokój. Jak chce efektu 3 do to tylko do kina możemy. To jest nie możliwe żeby telewizor był w 3d, a efektu brak.