Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamilosc

czarna milosc zwiazek z kaplanem

Polecane posty

Gość czarnamilosc

Witam, wiem ze watkow takich jest wiele lecz porusze temat kolejny raz.Nie jestem nastolatka zakochana platonicznie w kaplanie swojej parafii.Jestem mloda kobieta ktora od lat jest w zwiazku z kaplanem pomyslalam ze tutaj znajde kobiety ktore sa w podobnej sytuacji, ktore wiedza jak ciezki jest to rodzaj milosc.Jesli ktoras z kobiet zechcialaby porozmawiac poza forum to prosze o kontakt czarnamilosc@onet.pl

Gość gość
jestes głupia jak but!

Gość gość
Milosc nie wybiera. A kochasz z wzajemnoscia?

Gość czarnamilosc
Do "gosc" nie sadze abys nalezal/nalezala do osob inteligentnych skoro wypowiadasz sie w taki sposob...Tak kocham z wzajemnoscia nie jest to dla nas latwy zwiazek...

Gość gość
Ni to z niego k***a a nie kapła!

Gość dlugowlosa na szpilkach
Po pierwsze to nie jest milosc ,ktora sobie wmawiasz tylko jakies uzaleznienie od masochizmu pomieszane zapewne z niska samoocena i poczuciu bycia wyjatkowa ..Idz do psychologa zacznij leczyc swoje rany bo skonczysz w czarnej d***e kiedy Twoj ksiezula spadnie na cztery lapy..

Gość gość
głupia jest a ma się za mądrą, bo cudzołoży z księdzem!

Gość gość
Współczuje Ci. Co ty masz z nim za życie. Pewnie jest z daleka bo tak to by was ludzie zjedli. Moim zdaniem powinnaś powoli się od niego odcinać. Ile masz lat?

Gość gość
współczuć takiej???? niech idzie po rozum do głowy...

Gość czarnamilosc
Mamy kilkadziesiat kilkometrow...jest czas ze widujemy sie co tydzien a jest tez czas ze widzimy sie tylko raz na dwa tyg...Jego obowiazki sa dla nas na pierwszym miejscu.Mam 24 lata

Gość dlugowlosa na szpilkach
Widujecie sie co tydzien?Czyzby na mszy ? :D To platoniczne zauroczenie czy dajesz sie tez posuwac?

Gość gość
Jesteś młoda po co się w to wpakowałaś. Nie możesz z nim nic tak naprawdę stworzyć bo on nigdy nie będzie dla ciebie. Wiadomo omamił cię słówkami i mnie też pewnie ksiądz próbował ale cóż ba dłuższą metę to tylko słówka nic prawdziwego. Jeśli z nim tak zostaniesz to za 10lat wciąż będziesz pseudo w związku albo z dzieckiem i jeszcze pół biedy jak się będzie poczuwał do obowiązku ale pewniej zostaniesz sama z dzieckiem i będziesz sobie musiała poradzić. Takiej przyszłości chcesz?

Gość gość
"jego obowiazki sa.dla nas na pierwszym miejscu" dla nas? dla niego chyba bo dla ciebie liczy sie tylko to co twoj pan i wladca ci powie ,stara doopa 24 lata , a nie wiesz na czym milosc polega ? bo na pewno ne na udawaniu swietojebliwej na mszy swojego kochasia ..

Gość gość
No właśnie o tych jego obowiązkach i w to się nie zmieni bo nie może chyba że zrezygnuje z bycia księdzem. A ty w końcu zapragniesz czegoś więcej niż weekendowej miłostki.

Gość gość
kurna, kiedy ten żałosny temat zejdzie w dół? demoralizujesz mnie ladacznico? zamiast pod dywan schować to zawszone, kłamliwe, obłudne życie, to go światu pokazuje jakby nie wiadomo co to było...

Gość gość
odpowiesz za zgorszenie! zamknij już ryj!

Gość gość
Autorko nie przejmuj się wariatami co piszą tu obraźliwie chociaż sytuacja nie jest najlepsza. Noe wiem jak było ale piszesz jakbyś była naiwna i nigdy nie miała wcześniej większej styczności z mężczyznami i cię omamił bo starszy pewnie światowy. Jednak gdy dowiedziałaś się kim j es t powinnaś jak najszybciej zerwać znajomość i życzę Ci siły żebyś zrobiła to teraz

Gość czarnamilosc
Dla tych "normalnych" na tym forum. Nie widujemy sie na mszach.Widujemy sie prywatnie gdy tylko praca na to pozwala.Wiem ze z kazdym rokiem tego"zwiazku " bedzie tudniej nam to zakonczyc.Wiem ze zycie ucieka mi i za kilkanascie lat bede zalowala ze nie zalozylam wlasnej rodziny.

Gość gość
głupia jak but

Gość gość
Więc skoro jesteś tego świadoma to podejmij decyzję która będzie najlepsza dla ciebie. On o tym ani o tobie nie myśl bo on ma wszystko zapewnione. A jaki był wasz początek?.

Gość gość
Serio chcesz być z gościem, dla którego slowo, prawo, etyka nic nie znaczą? Jeśli Cię kocha czemu nie odejdzie z kościoła i nie założycie wspólnie rodziny? Lepiej żyć z tacy nie? Tak musiałby iść do pracy i harowac jak każdy.

Gość gość
dlatego cały czas określam ją jako głupią, wyrachowaną szmatę

Gość gość
co ci daje ten zwiazek oprocz ochlapow rzucanych jak suce?

Gość czarnamilosc
Dla jasnosci nigdy nie czerpalam korzysci materialnych z tego zwiazku.Pracujei nie jestem jego utrzymanka.On nie moze zrezygnowac nie jest juz "pierwszej mlodosci" Poczatek naszej znajomosci byl banalny byl wikariuszem w mojej parafii.po 6 latach znajomosci dopiero zaczelismy byc razem.

Gość gość
czego chcesz od nas babo wstrętna? pogadaj sobie ze swoim kochankiem!

Gość gość
Czyli to facet koło 40 który w tej sytuacji tylko cię wykorzystuje. Rozmawiacie o przyszłości?

Gość gość
jakiej przyszlosci ?bedzie ja roochal na boku i szmacil a ta bedzie sie cieszyla bo stary hooj okazal jej zainteresowanie :D I nie nazywaj tego ukladu miloscia autorko nie masz o niej zielonego pojecia !

Gość gość
40-letni raczej nie odejdzie...a gorszy ludzi. Wiecie dlaczego, bo on ją niedługo rzuci...bo już się naużywał....

Gość gość
dziś 19.18-"po 6 latach znajomosci dopiero zaczelismy byc razem." xxx A czy Wy w ogóle JESTEŚCIE RAZEM? Jesteś TYLKO jego "kochanicą"- nikim więcej i on z tego skwapliwie korzysta. A spowiadacie się chociaż z łamania VI Przykazania?

Gość gość
A jak on ci okazuje tą miłość? Sex raz na tydzień i jakiś prezencik jak zaczniesz marudzić? Masakra. Zauroczył zakompleksioną dziewczynę i tyle on ma sex a ona śpiewa ballady o wiecznej miłości ogarnij się dziewczę bo ci życie z nim ucieka a on ci nic poza tym co teraz dać nie może i nie chce. Bo jakby się ksiądz na prawdę zakochał to by odszedł z kościoła i budował życie z kobietą