Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamilosc

czarna milosc zwiazek z kaplanem

Polecane posty

Gość gość
no dokladnie na sile go tam nikt nie trzyma ,co to za powod ze dla niego za pozno odejsc?jakby cie kochal to by odszedl i chcialby budowac z toba zycie ale po co skoro ma w tej chwili wszystko a ty masz gowno.

Gość gość
Polska to jeszcze nie jest Zachód Europy, gdzie bardzo brakuje księży i wtedy porzucenie Kapłaństwa może być ogromnym dylematem związanym paradoksalnie z poczuciem odpowiedzialności. Gdyby na prawdę Cię kochał to by nie okłamywał przede wszystkim Boga (tzn. Jego nie da się okłamać, ale można mieć takie złudzenie), a później Ciebie i być może siebie. Człowiek w życiu musi wybierać.

Gość gość
kolejna naiwna ktora posuwa oblesny staruch :O

Gość gość
czemu wy z nią w ogóle rozmawiacie? ona nie jest tego watra. Godzi we wszystkie moje wartości, gorszy mnie, odciąga od wiary...idź precz babo!

Gość gość
Co to za wiara, że takie rzeczy są w stanie Ciebie od niej odciągnąć ? A dyskutujemy z nią dlatego, że skoro ona tutaj pisze, to znaczy, że pewnie czuje coś nie tak w swoim zachowaniu.

Gość gość
to jest przypadek nieuleczalny! gździ się z tym księdzem, nie ma żadnego sumienia.

Gość gość
a wyobraź sobie żdzro, że czytają to może dzieci, może młodzież i już będą mieli pogląd na wszystkich księży...że twój jest zakłamany, lewy to nie znaczy, że wszyscy tacy są. Jak nie pójdą do kościoła, bo będą myśleli, że tacy są wszyscy księża, to będzie twoja wina...

Gość gość
moja koleżanka odeszła od Kościoła przez romans księdza i baby, miała to nieszczęście być świadkiem. Puknij się w ten łeb i zastanów się, co robisz...

Gość gość
Autorko szukasz tu porady? Usprawiedliwienia? Poklasku? Pomocy w zerwaniu? Bo nie rozumiem. No i serio gdzie tu miłość z jego strony. Z tego co piszesz to on ma ciebie tylko raz na jakiś czas do sexu. Wiesz czy jesteś jedyna? Nie i nigdy nie będziesz wiedzieć bo on nigdy nie będzie na prawdę z tobą. Wystarczy ci to na całe życie?

Gość gość
spuszcza ci sie do ryja czy na klate?:D

Gość czarnamilosc
moj M nie spuszcza sie na mnie , ale zdarzylo mu sie dwa razy zesrac mi sie na klate potem to we mnie wtarl i poswiecil woda swiecona ..

Gość czarnamilosc
dzwonil przed chwila powiedzial ze na nasze kolejne spotkanie nazre sie bigosu i zapije to mlekiem oraz sokiem ze sliwek .. :O

Gość gość
ona szuka jedynie pogardy! widocznie jej mało!

Gość gość
nie denerwujcie si tak mocno to jest prowokacja ktora sie udala. hahah

Gość czarnamilosc
Nie laczy nas tylko seks...Nie jedeno w zyciu przeszlismy razem przedewszystkim gdy pijawiaja sie problemy zawsze sobie pomagamy przedewszystkim jestesmy przyjaciolmi.Nie szukam pocieszenia a kobiet w podobnej sytuacji.

Gość zawsze sexy
Do Autorki- żyjemy w kraju gdzie główną wiarą jest Katolicycm i Ksiądz w tym wypadku ma obowiązek moralny i społeczny być osobą idealną, nienaganną, świętą- dla Parafi jest to opłacalne bo nie musi dzielić się kasą z rodzinami księży. Prawosławni, Protestanci dawno rozwiązali ten problem i Kapłani bzykają na legalu ale tu nie USA czy Rosja i hejtowana będziesz. Tylko ......... jaką ty widzisz przyszłość z nim? On jest poprostu wygodny ( na jego utrzymanie płaci Kuria i Parafianie a sex ma u ciebie:))- super

Gość dlugowlosa na szpilkach
Yyy? Przez co przeszliscie w zyciu razem skoro widzicie sie raz na ruski rok ? To jakas iluzja ,a nie zycie razem .

Gość dlugowlosa na szpilkach
Przyszlosci tu nie ma bo jemu jest wygodnie ,a ona karmi sie okr****** jakiegos wyimaginowanego uczucia..

Gość czarnamilosc
Ktos wyzej sie za mnie podaje.widze ze to bezsensu tutaj pisac bo 90 % to istoty ktore nie potrafia nic zrozumiec

Gość gość
Dziewczyno jesteś jeszcze młoda i możesz wszystko zmienić. Tutaj nie znajdziesz wsparcia jeśli tego szukasz. A poza tym wszystko zależy od tego jak traktujesz Waszą znajomość i dlaczego założyłaś ten wątek. Napiszę Ci tyko jedno, jeśli nie macie w planach wspólnego, normalnego życia a tylko tak sobie pobyć razem to Wasza sprawa. Ale z tego co piszesz Twój ,,czarny" znajomy raczej nie kwapi się do tego żeby zakładać z Tobą rodzinę i to też zmienia postać rzeczy. Jeśli to Ci odpowiada to ok, Twoja sprawa tylko zastanów się czy warto?

Gość gość
Marcin tak ma na imię cwaniak lub Misiek jak wolisz. Jesteś pewna że jedyna? I tutaj rozczarowanie- niestety nie jesteś jedyną na dymanko (nawet takie z ogórkiem) Przerabialiście to już? Mnie on już tylko brzydzi odkąd znam prawdę. Powodzenia w głupocie....

Gość gość
Miłość niczym narkotyk. Autorko, jesteś uzależniona od tego uczucia i nie widzisz świata poza tym mężczyzną, ale skoro zdajesz sobie sprawę z faktu, że najpewniej w przyszłości będziesz żałowała swojej decyzji, może pora na odwyk? Jeśli nie przejmujesz się grzechem, ani tym co będzie, gdy inni się dowiedzą o Waszym związku, pomyśl o alternatywnym życiu. Bez ukrywania się, z możliwością wzięcia ślubu i "legalnego" posiadania dzieci. Musisz zacząć wierzyć w to, że zakochanie się w kimś innym jest możliwe. No chyba, że nie chcesz z tym kończyć. To już Twoja sprawa i Twojego sumienia. Pomyśl tylko o swoim szczęściu. Nie staraj się samej siebie przekonać, że on jest tym jedynym i nikogo równie interesującego już nigdy nie poznasz. Nie potępiam Cię, staram się szanować wszystkich ludzi i rozumieć ich problemy. Nie zawsze mi się to udaje, ale to co wypisują na tego typu wątkach gorliwi katolicy to już duża przesada. Autorka, ten kapłan i inni ludzie będący w takiej sytuacji żyją w grzechu - to prawda. Ale czy Wy jesteście bez winy? Na pewno nie. My wszyscy grzeszymy, popełniamy błędy, upadamy. Nie powinniśmy wyzywać kogoś od najgorszych dlatego, że dana osoba ma problem z którym sama nie może sobie poradzić. Powinniśmy powiedzieć "robisz źle" itp., ale plucie jadem jest antychrześcijańskie i ma niewiele wspólnego z miłosierdziem. Czarnamilosc - życzę Ci, abyś znalazła w sobie siłę, aby zakończyć tę grzeszną i donikąd prowadzącą relację. Pozdrawiam

Gość gość
Katolicy nie potępiają ludzi a zło i grzech. Ona u katolików szuka aprobaty swojego mrocznego życia. Kapłan nie jest dla ciebie nikim wyjątkowym ani sługą Boga ale tylko fizycznym mężczyzną. I dlatego tak duży rozdźwięk pomiędzy nami a tobą. I cóż, nie dogadamy się. Szukaj aprobaty u ateistów i zdaje się już już masz - twój pan czarny przez nich przemawia. A nas zostaw w spokoju i swoimi frazami nie rań. Jedynie, co nam zostaje to się za ciebie/was modlić i czekać nawrócenia tego księdza albo jego odejścia. Amen

Gość gość
Ksiądz który spotyka się z kobietą w celach powiedzmy związkowych chociaż z tego co pisze autorka to tylko sex raz na jakiś czas to tak trochę jak żonaty mający kochankę. Zawsze dzieje się komuś krzywda. Do autorki dziewczyno otrząśnij się bo on z tego życia dla ciebie nie zrezygnuje a jak na razie to marnuje ci tylko młodość ty zaczniesz na coś naciskać albo minie parę lat i on cię zostawi. Poszuka młodszej albo z mniejszymi wymaganiami. Już odchodząc od tego że to co robicie jest niemoralne ty przecież od początku wiedziałaś kim on jest. To on po prostu marnuje ci życie i myślę że trochę z premedytacją. Człowiek z jego pozycją i profesją jeśli nie chce niczego zmieniać dla kobiety to potrafi to w pewnym momencie ukrucić. Chociażby modląc się i rozmawiając z innymi mądrzejszymi od siebie. Nie jestem w prawdzie sama bardzo związana z Kościołem jednak uważam że ksiądz powinien przynajmniej starać się być przykładam dla innych.

Gość gość
Jak zwykle w oczach katolików to biedny ksiądz i córka diabła. Jakoś łatwo katolikom nazwać dziewczyne szmatą, dziwką ale księdza już nikt szmaciażem nie nazwie. To on składał śluby czystości i on jako ten starszy i niby mądrzejszy jest debilem. Marnuje dziewczynie życie. Nawet wam katolikom nie współczuję gdy Wasz ukochany ksiądz będzie dawał Wam komunie zaraz po placówce.

Gość gość
Najgorsze w tym wszystkim jest to że ona wciąż w to brnie mimo upływu lat

Gość gość
......Kapłan nie jest dla ciebie nikim wyjątkowym ani sługą Boga ale tylko fizycznym mężczyzną. X A dla Ciebie kapłan pedofil czy kapłan homoseksualista to wyjątkowy sługa Boży? Te złe dzieci same mu do łóżka wskakują? Do klubu dla gejów to kapłan chodzi aby ich nawrócić?

Gość gość
jaki pedofil albo homoseksualista? Co ty sobie uroiłaś? Tylko masz jedno w głowie. To, że jeden coś nabroił (podobnie jak tej czarnej) to nie znaczy, że wszyscy tacy są!!!!

Gość gość
A co mnie obchodzi jej ksiądz! on ją nabiera na...a ona marionetka w jego łapakach? ludzie, ona ma rozum i wolną wolę. Ona wie, w co brnie. Ona jest chętna, to i on jest chętny. Ludzie, jak suka nie da, to pies nie weźmie!!!!

Gość gość
ja też, jako kobieta zawsze będę potępiała w pierwszej kolejności te kobiety.