Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam chlopaka, ale jest problem...miał wiele partnerek

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się bardzo . Jest wręcz klonem mojego ojca,ktorego b.kocham z wzajemnoscia. Niestety ojcu moge "wybaczyc" zdrady wobec mamy ale nie chce tego przezyc na własnej skórze.Ja napewno nie wchodze w cos, jesli nie zamierzam sie angazowac a w zwiazkach jestem bardzo kochajaca.I jesli ktos mnie zrani to dlugo sie zbieram.Nie macham reka na zdrade, dla mnie to upokorzenie nie do wybaczenia.A niestety nie wierzę w to, żeby tak atrakcyjny mężczyzna był wierny.Może przez miesiąc, rok,5. Ale nie całe zycie... bo wiadomo nie zakładam że się rozstaniemy,kiedy jestem zakochana. Ja jakas swieta nie bylam no ale daleko mi do takiego przebiegu jaki ma on. Źle mi z tym, nigdy wcześniej nie zwrocilabym uwagi na kogoś takiego, a teraz się zakochałam i przyciaganie jest ogromne.On też jest mna zafascynowany.Nigdy mnie nie ciagnelo do nikogo aż tak. Prosze o rady,może własne doświadczenia i przemyślenia.Powtórzę ze nie jestem z tych wybaczajacych upokorzenia,nie da się mnie przekupic

Gość gość
No i? Czego oczekujesz? Skoro z góry zalozylas, ze Cię zdradzi to po co zakładasz temat?!

Gość gość
Domyśl sie.

Gość gość
Hm ale tobie chodzi o to ze miał dużo partnerek i to jest problemem czy to ze kiedyś może ciężko dradzic bo jest przystojny... Bo wiesz ci przydcy też potrafią zdradzać. Znam takich z dużym przebiegiem którzy poznali jedną jedyną i są z nia szczęśliwi już dłuższy czas i takich którzy byli z kilkama tylko i swoje żony zdradzili już kilkukrotnie.

Gość julka_kulka69
Zaryzykuj, jesli żywisz do niego silne uczucia to moze warto sprobowac

Gość gość
Wiem, ze brzydki tez moze...ale moj jest przystojny,męski i do tego ma hipnotyzujace spojrzenie.Ma to coś za czym dziewczyny sikaja. Z tego co widzę nie miewa skruchy więc i czemu wobec mnie miałby mieć? Tak wiem, że negatywnie to widzę, ale wolę się nie rozczarować i realnie ocenić... Ma wiele zalet ale też trochę wad...nie ludze sie, ze ludzie sie zmieniaja

Gość gość
On moze miec kobiet na peczki. Ja tez się podobam innym,jestem lubiana ale jakas bardzo fascynująca nie jestem

Gość gość
Zostaw go i poszukaj sobie brzydala.

Gość gość
klonem jest D :)