Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem niedzisiejsza?

Polecane posty

Gość gość

Mam 4 letniego syna, raz dziennie daje mu pograć na swoim telefonie w jakąś grę, a bajki ogląda w salonie, okolo godz.dziennie. Natomiast dzieci znajomych w wieku mojego syna mają w swoich pokojach telewizory, graja na konsolach, teraz koleżanka mi powiedziała ze synowi (3,5r.) kupuje tablet pod choinkę. Nie wiem czy to ja jestem dziwna.. wolę żeby syn bawił się zabawkami, a ma ich mnostwo, rozwijał wyobraźnię, oglądał książeczki. Jak jest z waszymi dziećmi?

Gość gość
Od tablets idzie sie szybko uzaleznic. Raz na jakis czas OK ale nie kupilabym dziecku osobnego, szczegolnie 4latkowi. Co innego te dzieciece laptopiki, na ktorych sa gry edukacyjne, literki itd Ale nie tablety, wlasny telewizor itd. Za wczesnie na takie sprzety.

Gość gość
No właśnie też mi się tak wydaje. Zapytałam koleżanki po co mu tablet to powiedziała ze to dlatego że ciągle bierze jej telefon żeby oglądać bajki na YouTube wiec będzie miał na czym. Dodam ze telewizor w swoim pokoju tez ma. Inne dzieci też mają tv chociażby z podłączonym DVD. Nawet ostatnio córka koleżanki zapytała mnie dlaczego mój syn nie ma w pokoju telewizora. Większość tych dzieci ma też dużo zabawek.

Gość gość
Moje dzieci też nie mają telewizorów w pokojach ale moja koleżanka urządza właśnie pokoje swojej dwójce i oboje będą mieć osobne tv w pokojach choć są w wieku 2 lata i 5. Głupota.

Gość gość
dziecko małe nie powinno bawic sie telefonem a tym bardzij miec tv w pokoju