Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mężczyzna płacze przy kobiecie swojej

Polecane posty

Gość gość

Z powodu ich wspólnej kłótni to pokazuje, że mu zależy?

Gość Ula786
To zależy od sprawy. Mężczyźni mają słabszą psychikę i czy płacze jako winny, czy jako pokrzywdzony to jak widać aż za bardzo mu zależy i sprawa jest delikatna. rzadko to się zdarza, bo takie momenty to sprawy wielkiej wagi dla mężczyzny. Polecam zakup oryginalnych i modnych, sportowych butów światowych marek na http://prosto-sklep.pl/ :d :*

Gość gość
Odkrył że z twoim podejściem będzie musiał się z tobą rozstać. Nie płacze z powodu kłótni tylko rychłego waszego końca i że zostaniesz sama.

Gość gość
A jeśli to jego wina była?

Gość gość
Miał jakie problemy, które mi nie chce powiedzieć a które może mi kiedyś powie między nim a jego rodziną. Zrobił coś co mnie skrzywdziło... Przepraszał i płakał a dzisiaj rano powiedział, że się poprawi... Czy mu zależy czy obiecanki cacanki? Ja o byle co się nie kłócę... Po prostu tą są podstawowe zasady jak powinno się zachowywać w związku..

Gość gość
Proszę zależy mi na opinii..

Gość gość
są faceci manipulanci, co nawet jak kłamią, to się zarzekają że nie i zalewają rzewnymi łzami (brat mojego partnera), tu płacz jest elementem manipulacji, wymuszania, są też tacy, co płaczą rzadko, gdy stanie są coś naprawdę złego, boją się utraty osoby, która kochają i wtedy robi to na mnie wrażenie, są też panowie którzy płaczą często, bo są sentymentalni z natury, skąd mam wiedzieć do której kategorii zalicza się twój partner, ty sama to wiesz najlepiej, generalnie to się zdarza

Gość gość
gość dziś Pierwszy raz go widziałam w takiej sytuacji. Wiecznie uśmiechnięty i wyglądający jakby nigdy nie miał problemów i wczoraj jak mu nie chciałam wybaczyć i ten płacz...

Gość gość
Łzy kobiety to porażka dla mężczyzny, a spójrz teraz, że gdy facet płacze przy kobiecie, to znaczy, że kocha ją najbardziej na świecie i nie wyobraża sobie kolejnego oddechu bez niej, kobiety mają większą skłonność do płaczu, a gdy płacze facet, to to musi być coś wyjątkowego...Mało na tym świecie równie szczerych rzeczy jak łzy...