Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odebrałybyście nieobecnosc babci na chrzcie wnuka?tylko dla mnie to przykre?

Polecane posty

Gość gość
wczoraj widać że masz kompleksy i to olbrzymie,a po twoich wypocinach sądzę że ani wykształcenia a tym bardziej urody. Podziwiam ludzi którzy coś wnoszą w temat a ty jesteś tylko przekupą bazarową,plotkarą.

Gość gość
wczoraj Ty nie wyciągaj rąk do teściowej tylko do Boga i poproś o zdrowie bo o rozum za pózno,niema go i nie będzie.

Gość gość
Ja też nie byłam na chrzcie wnuczki,poszedł mój mąz którego synowa olała ,odwrociła się na pięcie i wyszła ze swoją rodziną.Syn próbował go zapraszać do domu ale odmówił.Dlaczego nie poszłam ?dlatego ze od dnia porodu kiedy ją odwiedziłam w szpitalu notabene wczesniej przed porodem(kupiłam dla dziecka wszysto bo możliwe łacznie z łóżeczkiem i jego wyposazeniem) oprócz wózka,poszłam do niej z złotym pierscionkiem.Ona mi zaproponowała bym po porodzie wzięka na pół roku dziecko do siebie.Włos na głowie stanął ale odmówiłam.Dwa razy pomogłam je kąpać,ale widziałam niezadowolenie że nie spełniłam je prośby.Pozniej widywałam tylko dziecko kiedy syn przywoził i zostawiał na cały dzień.Kupowałam ubranka itd. ale ona się z nami przez 10 mies.nie kontaktowała. Z tego powodu nie poszłam bo uważałam że nie będzie mi grać na nosie. Nikt nie rozpaczał z tego powodu ale jak dziecko podrosło to mu zaczęła prać mózg i ono mi zadawało pytania dlaczego nie byłam na chrzcie. To umiała przekazać dziecku ale juz o tym że go nie chciała to nie powiedziała.

Gość gość
wy stare baby myślicie że synowej tym krzywdę robicie? one mają waszą obecnosc w d...., pewnie nie chcą was oglądac i w głębi ducha się cieszą ale zal im dziecka ktore kiedys zapyta: babcia nie byla na mojej komunii - czy ona mnie nie lubi? dlaczego babcia mnie nie lubi? stare raszple jesteście ohydne - używacie dzieci do swoich gierek, odgrywacie się na wnukach za brak sympatii do synowej. A przecież te wnuki to w 50% geny waszych synów. Na nich tez d..pe wypniecie? Nie wiem co trzeba mieć w mózgu i sercu by odgrywać się na dziecku. I jeszcze myśli jedna z drugą idiotka spróchniała że robi łaskę synowej. nie moje drogie, wy same się ośmieszacie i krzywdę to wy robicie ale dzieciom które kiedyś zapytajĄ a gdzie była babcia, dlaczego nie przyszła, czy mnie nie kocha?

Gość gość
13:10 dokładnie, moja teściowa np. z niewiadomych przyczyn nie wybiera się na chrzest mojej córki. Ma wymówkę jak zwykle, tym razem boli ją głowa...i podobnie jak w przypadku teściowej autorki, te wymówki się powtarzają, a potem się okazuje że kobita jest nie do zajechania, codziennie robi maraton po szmateksach i spożywczakach, chodzi po kilka kilometrów w jedną stronę. Ona myśli, ze zrobi mi tym na złość, a tymczasem mi to wisi i powiewa, powiem nawet więcej: dobrze że jej nie będzie, nie chce mi się jej oglądać, baba z wozu, koniom lżej. Ale niech myśli że mam ból d...że jej nie będzie :D Wolę swoją rodzinę.

Gość gość
dziś Choć nie jestem jeszcze tesciową a będę, to twoim jezykiem ci odpowiem,ja jestem może wg.stara raszpla a ty młoda szmata .Żeby nie było że jadę bo mieć synowe to niestety ale mam córki i nie wyobrażam sobie by miały używać takich wulgaryzmów jakie ty masz swojej brzydkiej mordzie bezmózgowcu. Patologia i widać że ulica cie chowała bo nie wierzę że matka mogła wychować takie GÓÓWNO!

Gość gość
dziś Myślę że tesciowa wie co robi,nby mówisz o jej ew.nieobecności,poruszasz niebo z ziemią,obrabiasz jej duuusko p*****lucho a w gruncie rzeczy co innego myślisz.Po hu..... zapraszasz skoro wolisz swoją rodzinę,nie chcesz na matkę męza patrzeć? dwulicowa gnido. możesz udaj się do psychiatry bo dla mnie jesteś chora ze złości,psychiczna czyt.wariatka.

Gość gość
Te debilki myśla że jesli teściowa wiekowa to nie umie myśleć i nie nie czuje niechęci jakieś zwichrowanej kretynki ha a ha ha. Teściowa powinna się wstawić nie dlatego że jest mile widziana ale chodzi o kasę dla wypierda

Gość gość
Te debilki myśla że jesli teściowa wiekowa to nie umie myśleć i nie nie czuje niechęci jakieś zwichrowanej kretynki ha a ha ha. Teściowa powinna się wstawić nie dlatego że jest mile widziana ale chodzi o kasę dla wypierda

Gość gość
13:40 patolko, może o kase to tobie chodzi. Ja s*ram pieniędzmi i tymi 3 tysiącami od teściowej czy tam dwoma to ja sobie mogę tyłek podetrzeć.

Gość gość
bo na co niby mi to miałoby starczyć, na waciki i popcorn? :) W tym kraju jeden nie ma na chleb, a drugi się stózłotówką podciera. - tekst z pewnego filmu. Ja szczęśliwie należę do tych drugich. Nie podnieca mnie emeryturka tesciowej, ale uważam że jest chamanką do spodu że robi problemy tylko dlatego, że jej synek wyprowadził się z domu od mamusi i nie wisi już na jej spodnocy, bo raczył założyć rodzinę i odejść do innej kobiety, zdradzić mamusię z inną, haha . P.S. zastrzegam że wszelkie wasze ryjoplujstwo mnie nie dotknie :)

Gość gość
Wyszło szydło z worka :D Autorka z rodziny patologiocznej, pewnie ciągle pijana chodziła w ciąży, meline z domu zrobiła i chciała dorwać się do kasy tesciowej :D

Gość gość
13:53 umiesz czytać pomiocie? Dla mnie 2 tysie tesciowej to żadna kasa, nie podnieca mnie to. Mieszkam w domu o wartości miliona PLN i jej dwa tysie to dla mnie nic nieznacząca sumka. Zarabiamy z mężem tyle w dwa dni.

Gość gość
MASAKRA prosze was nie dajcie się nabrać, ktoś się pode mnie od kilku wpisów podszywa!!! pisze brednie autorka

Gość gość
Autorko jestes chora psychicznie!!!!

Gość gość
autorko i inne baby...nieobecność babci na chrzcie/komunii/ślubie wnuczka bez wyraźnej przyczyny świadczy o jej braku dobrego wychowania i jakiejkolwiek sympatii dla wnuka. Oraz o ograniczeniu umysłowym, bo dlaczego Bogu ducha winna wnuczka czy wnuczek ma cierpieć za schizy babki? Plus skoro tak już was ta kasa interesuje, to moim zdaniem takie babcie nie przychodzą, bo im żal tysiąc zł na wnuka albo chociaż symboliczną stówę. Skąpiradła. Przecież nie dają obcemu z ulicy tylko synowi syna.

Gość gość
gość dziś Pomarzyć dobra rzecz,no ale cóz przygłupy tak mają,nie śmierdzą groszem a udają bogaczy.Codziennie po lumpeksami stoją

Gość gość
Autorka jest straszna. Njachetniej by sama zabiła teściową.....

Gość gość
13:56 moja droga,rzadko tu wchodzę i nie prowadzę dyskusji , ale czasem dla hecy by poczytać te wasze "problemy",bo przydają się w pracy zawodowej. Powiem ci tak,bogaci tu nie siedzą i nie posuwają pierdół ,mają inne zainteresowania i szerokie horyzonty,żyją w innym świecie.Ty widać nie masz ani jednego ani drugiego,"bogactwo" twoje to brak empatii i szacunku dla drugiego człowieka.

Gość gość
dziś ha ha ha :):):):),można się posiusiać ze śmiechu!

Gość gość
gość dziś [13:52 Zgadzam się,świni można pluć w twarz, a ona mówi że deszcz pada

Gość gość
a wy tez nie lepsze, przyjrzyjcie sie swojemu słownictwu, was tez rynsztok chował ... "świnia", "pysk" te sprawy...

Gość gość
Autorka widać kulturę wyniosła z domu...matka z ojcem pewnie ostro pili i na klepisku się parzyli.... autorko jesteś wstrętna...obym nie spotkała kogoś takiego jak ty na swojej drodze.

Gość gość
[14:28 jesteś tak prosta że nauczyłaś się szczekać a przysłowia ci obce,bogaczko za dychę:)

Gość gość
14:36 po co odpisujesz, po co się spalasz? tez to nie jest mądre. Zarzucasz innym głupotę a twoje przepychanie się tutaj, do niczego nieprowadzące to strata twojej energii...nie masz na coś lepszego jak jej spożytkować? Będziesz się tłukła bez konca jak idiotki w kisielu?

Gość gość
14:53 Tak jej "niemądre" jak twoje "mądre"

Gość gość
Dzisiaj teściowa zadzwoniła, że jednak jedzie (ojej jaki zaszczyt nas kopnął) po kilku dniach wodzenia nas za nos. Przedwczoraj była wersja, że nie wie, wczoraj że NIE JEDZIE a dzisiaj jest że jedzie. I jeszcze jest na tyle bezczelna że zapytała mojego męża czy możemy jej załtwić najładniejszy pokój z najłądniejszym widokiem. Czy ta roszczeniowa osoba nie może nawet tutaj dać na luz? Będziemy latać i pokoje jej wybierać, ona tam jedzie na uroczystość rodzinną czy w pokoju siedzieć i widoki podziwiać? Masakra, irytuje mnie ta baba i szczerze mówiąć już nie jest mi przykro i żałuję że jednak jedzie. Po tym co zrfobiła nie mam ochoty oglądać jej fałszywej facjaty. Zrobiła show jadę-nie jadę-jadę-jadę - nie jadę, grałą ludziom na nerwach, kilka razy musiałam odmawiać i domawiać ten pokójdla niej. Jestem na maksa wk*******ona

Gość gość
nie dziwię ci się, ewidentnie widać że baba robi show i próbuje byc w centrum uwagi 'jednak jade, poswiecam swe zszargane (taaa) zdrowie ale wy mi dajcie najwygodniejsze wszystko i tancujcie kolo mnie' masakra autorko co za raszpla wspolczuje

Gość gość
czyli co, twojej tesciowej sie nagle odwidzialo ze zdrowa...dramat jacy ludzie potrafia byc..ty jej ten pokoj domawialas jak to nazywasz a potem odmawialas? ja bym to olała, tacy ludzie sa bez czelni nie umieja sie okr eselic

Gość gość
16:16 Śmiem twierdzić że decyzję podjęła nie dlatego że chce a że musi i robi to dla własnego syna.Szczerze,nie jestem teściową i pewnie przez następne 20 lat nie będę ale będę mieć zięciów na szczęście. Ale do rzeczy,nie chciałabym być twoją teściową ani na dobre ani na złe, Czytając twoje wpisy odniosłam wrażenie że jest największym mącicielem a poza tym na początku bardzo bardzo chciałaś jej obecności ,podczas gdy za chwilę pisałaś że nie możesz na nią patrzeć. Ja jestem wysoce tolerancyjną osobą ale takimi jak ty się brzydzę i serdecznie współczuje tym którzy na co dzień mają z tobą kontakt.Teściowa widać że ma problem starości i nie tylko,fałszywej synowej również.Czy te wpisy swoje pokazałaś swojemu duupkowi,bo z niego frajer nie mąż.