Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pocieszyć kolezanke?

Polecane posty

Gość gość

Zawsze ja lubilam. Fajna dziewczyna. W życiu miala pod górkę - rozwiedzeni rodzice, okropna atmosfera w domu,matka ja wyrzucala z domu kiedy jeszcze nie była pelnoletnia. Z depresja wyladowala w psychiatryku. W końcu poznała fajnego chłopaka, szanowanego w okolicy,lubianego i przystojnego.Wyciągnął ja z tego, dzieki niemu zdala ogolniak, odzyla. po kilku latach pobrali się... i zginął w wypadku, w drodze do szpitala gdzie była moja koleżanka - rodziła ich pierwsze dziecko. Musiala wrocic do domu rodzinnego.Wiadomo zalamala się a i matka nie pomaga .Aktualnie nie mogę jej pomoc,a chętnie bym wynajela coś i oplacila na te kilka lat poki dziecko nie podrosnie... Nasz kontakt był sredni pod koniec szkoły,potem go nie bylo ale niedawno sie odezwalam.Może spiknac znajomych i odciazyc ja jakoś? ale czy nie poczuje się urazona?

Gość gość
pomoz jej!!! glaczego ma byc urazona? moze kiedys bedzie mogla Tobie pomoc.

Gość gość
Nie chce by się głupio poczula. A jeszcze kolezanka mi powiedziała, że na jej miejscu poczulaby się źle i wyszlabym na chamke.. Znajomych mamy ale nikt się nie kwapi najwidoczniej.Wiadomo jak odwiedza czasem to przyniosą a to pieluszki a to czekoladki..

Gość gość
ale większa pomoc to nie.Musiałabym odnowic z nimi kontakt i moze pogadac o tym...

Gość gość
Skoro czujesz ,ze mozna zebrac znajomych I pomoc dziewczynie to dzialaj ,ona pewno sie do tego nie przyna ,ale sam fakt na pewno w jakims stopniu podniesie ja na duchu .