Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o bardzo krótkich włosach u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
czyja porażka? :D

Gość gość
Jakbym miala dluzsze to dopiero bylaby porazka. I nie chrzancie, ze krotkie postarzaja

Gość gościu2
Powiem to bo chyba do was to nie dociera!!! W krótkich wyglądacie przeszkaradnie. Mało której jest naprawdę dobrze w krótkich włosach. Wraz z obcięciem długich włosów tracicie część(dużą) kobiecości, powabu, seksapilu. Nie mogę patrzeć już na ulicach na kobiety po 30- tce (najczęściej 35+), obcięte na krótko - tzw, "chochoł"(bo łatwo ułożyć, krótko schną). Wyglądacie w nich panie naprawdę kiepsko i za boga nie rozumiem dlaczego nikt ze znajomych czy rodziny wam tego nie powie? Więc ja mówię przestańcie wyglądacie w nich naprawdę BRZYDKO!!!!

Gość gość
myślę, że żadna ilość wykrzykników i powtarzania jednego słowa nie sprawi, że ktoś się zacznie liczyć z twoim zdaniem. Starsze kobiety często mają krótkie włosy bo ciąże, zmiany hormonalne i stres osłabiły ich włosy i po prostu dłuższe wyglądają brzydko. Nie każdy ma szczęście mieć mocne, grube włosy. Za to młodej kobiecie wszystko pasuje

Gość gość
Hipokrytka jak facet zle wygląda to warczycie że chla piwsko, nie rusza się, pali fajki. Jak kobieta wygląda jak wór kartofli to od razu hormony, ciąża, tak jej uroda. Lenistwo to cecha obu płci, drogie panie. Proszę nie szukać tanich wymówek.

Gość gość
a to jakie ćwiczenia pomogą na włosy? :D Jak wypadają to wypadają, nic na to nie poradzisz

Gość gość
Coś na pewno pomaga. Wy jak chcecie to potraficie nawet odżywkę do rzęs stosować. To do włosów już nic nie ma a te pełne półki w Rossmanch tam 99.99% asortymentu jest dla kobiet i co nic tam nie ma?

Gość gość
gdyby były takie odżywki mężczyźni też by nie łysieli :) Długie, słabe włosy wyglądają źle - po prostu. Sa kobiety które jak moja mama będą dobijać 50 lat i nadal będą miały włosy do połowy pleców, inne nie. Chociaż ja mam krótkie włosy bo lubię (a włosy mam mocne i jest ich dużo).

Gość gość
w ogóle co się tak gościu rzucasz, przeszkadzają ci krótkie włosy u innych?

Gość ellle
gość wczoraj ellle dziś - nie filozofuje tylko odpowiadam co myślę na temat tej teorii o przeciwnościach Więc wedle Twojej nowej teorii Tobie, jako posiadaczowi ciemnego jeża na głowie, powinni podobać się panowie w długich blond włosach i kiecuszkach.

Gość gość
To nie jest moja teoria. Ja tylko stwierdzilam, ze to glupia teoria, a ty to potwierdzilas :)

Gość gość
wczoraj cwiczenia nie pomoga ;-) ale zmiany zywieniowe, zmiana kosmetykow na naturalne, moze zdzialac cuda

Gość ellle
To jest przyklad na twoja zmodyfikowaną teorię. Mężczyźni zwracają uwagę na cechy kobiet, które różnią się od ich cech. Dlatego pożądana jest ładna talia, krągłe pośladki, czy długie włosy. Tak samo jak nam podoba się postawny mężczyzna z szerokimi barkami i męskim głosem. Nie wiem, czy udajesz, że nie rozumiesz , czy tak bronisz tego swojego jeża.

Gość gość
Nie wiem czy nie rozumiesz, ze mezczyzni rowniez miewaja dlugie wlosy :) A poza tym to co to za argument? Nie musze bronic mojego blond jeza bo nie zamierzam sypiac z cala meska populacja. Skoro nadal ladnie wygladam to jest ok

Gość ellle
To, że paru facetów zapuści włosy nie zmienia tego, co pociąga męskich facetów

Gość ellle
"Bardzo krótkie włosy Tradycyjnie ogromna większość mężczyzn uważa, że długie włosy są bardziej kobiece. Są oczywiście wyjątki, dla których krótka fryzurka jest seksi. Zazwyczaj jednak dla panów nie ma znaczenia, że to co mamy na głowie wykonał bardzo dobry fryzjer, a fryzura jest kopią tej, którą zrobiła niedawno znana modelka, włosy są tak piękne, jak długie. Fryzura na pazia Kobiety uwielbiają tą fryzurą za to, że jest skromna, staranne uczesanie nie wymaga wielu starań, a grzywka powoduje, że spojrzenie wydaje się głębsze i oczy wyglądają bardziej tajemniczo. Dla mężczyzn jednak rozwiane włosy są bardziej atrakcyjne, kojarzą im się z naturalnością, a nawet dzikością." http://www.styl.pl/uczucia/news-15-rzeczy-ktorych-mezczyzni-nie-cierpia,nId,5263 źródło:

Gość gość
Mescy faceci rowniez maja dlugie wlosy :) prawde mowiac postawny, wysoki facet wyglada bardziej mesko w dlugich wlosach

Gość ellle
Dobrze, więc zaliczasz się do niewielkiego odsetka kobiet, którym podobają się długie włosy u facetów. Dla równowagi istnieje też niewielki odsetek facetów, który lubi krótkie włosy u kobiet Co nie zmienia tego, że większość ludzi pożąda określonych cech u płci przeciwnej, bo tak nas stworzyła natura.

Gość gość
Poza tym definiujesz to czy ktos ladnie wyglada przez to czy podoba sie facetom. Jak ktos jest ladny to i w krotkich wlosach mu ladnie i bedzie sie podobac

Gość gość
Dlugosc wlosow to akurat norma spoleczna, a nie natura. Wiekszosc ludzi to owce, podoba im sie to co im wpojono. Niby kobiety wola krotkie wlosy, a jak wyszedl film Thor czy pierwszy sezon gry o tron to zachwycaly sie dlugowlosymi facetami.

Gość ellle
No wybacz, wolę się podobać facetom , niż kobietom

Gość gość
Dalej nie rozumiesz...osoba ladna podobac bedzie sie zawsze. Nawet w krotkich wlosach. To nie jest tak, ze ktos obetnie wlosy i nagle traci cala atrakcyjnosc i kobiecosc

Gość ellle
Z całą pewnością jeż nie dorówna długim włosom

Gość gość
No jak chcesz lapac wszystkich facetow to nie. Jak wiele innych rzeczy, ale co z tego?

Gość ellle
źródło:http://urodaizdrowie.pl/kobieta-atrakcyjna-czyli-jakich-kobiet-pozadaja-mezczyzni |"Jedna z firm kosmetycznych przeprowadziła badanie dotyczące na temat długości włosów u kobiet, a ich atrakcyjności. W trakcie badania wybranej grupie kobiet i mężczyzn w Polsce, we Włoszech i Francji pokazano dwa zdjęcia. Obie fotografie przedstawiały tę samą kobietę w różnych fryzurach – z krótkimi i z długimi włosami. badania potwierdziły, iż prawie 90% mężczyzn uważa kobiety z długimi włosami za bardziej atrakcyjne."

Gość gość
A ty dalej swoje....cale zycie ci sie kolo penisow kreci? Ladna kobieta i tak jest ladna

Gość gość
Ładna kobieta, która ma długie włosy i je zetnie na jakiegoś jeża, przestanie być ładną kobietą. Będzie po prostu brzydka, bo kobiety z krótkimi włosami wyglądają jakby miały jakąś kurę na głowie :)

Gość krótkowłosa
ładna to ja jestem w krótkich włosach,czym dłuższe tym gorzej wyglądam i powiedziało mi to kilka osób w tym mąż i rodzice...w krótkich wyglądam lepiej i młodziej,więc to nie prawda,że krótkie postarzają...wszystko zależy od fryzury,od strzyżenia...jakieś wytapirowane to wiadomo,że będą źle wyglądać ale fajnie ułożone wyglądają super,jestem tego przykładem ;)

Gość gość
Jak zbrzydnie to znaczy, ze po prostu jest brzydka i wlosami to zaslaniala

Gość gość
Nie znam faceta, który powiedziałby, że woli krótkie włosy u kobiety niż długie. Chyba że jakiś gej :)