Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie o bardzo krótkich włosach u kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Bruce Willis jest HOT i Jason Statham również. Żadne dzisiejsze p**deczki w rureczkach się do nich nie umywają.

Gość gość
Czy ja wiem...zalezy od tego jak ktos rozumie kobiecos, ale to jest przynajmniej konkretny argument

Gość gość
Krótkie włosy bardzo postarzają kobietę.

Gość gość
ja wam tylko powiem- ogolić kobietę na łyso/ na rekruta i jeżeli nadal jest piękna, to znaczy, że rzeczywiście jest ..piękna. jak komuś krótkie włosy odbiorą całą urodę, to znaczy, że ta uroda taka znowu wybitna nie była.. a panowie z kafe to w 90% przypadków osobnicy, którzy boją się/nienawidzą kobiet i boją się takich pań, które wychodzą ze stereotypowej roli kobiety, stąd taka agresja wobec krótkich fryzur, bo utożsamiają je z "męskimi" cechami charakteru.. Sama uważam, że większość kobiet traci na obcięciu włosów [choć nie wszystkie], ale pisanie, ze ktoś ładny robi się brzydki, to absurd i świadczy o tym, ze jest jakieś drugie dno za tymi emocjami. piękna kobieta z kiepską fryzurą [niekoniecznie krótką] będzie piękną kobietą z kiepską fryzurą, a nie brzydalem i tyle.. jak ktoś nie potrafi tego obiektywnie ocenić, to współczuję

Gość gość
stąd taka agresja wobec krótkich fryzur, bo utożsamiają je z "męskimi" cechami charakteru.. x Raczej z męskim wyglądem. Po co facetowi drugi facet.

Gość gość
kobieta nie będzie wyglądała jak facet po ścięciu włosów tak jak facet nie wygląda jak kobieta kiedy ma długie włosy

Gość gość
Wiesz, ale kobieta z krótkimi włosami wygląda nieco męsko. Można się tak kłócić o te włosy do rana, ale jedno jest pewne, facetom podobają się długie włosy (poparte badaniami), a to, że jakaś dziewczyna uzna, że w krótkich włosach jej dobrze, nie oznacza, że otoczenie uważa tak samo. Zwłaszcza faceci.

Gość gość
Ale jednak część otoczenia może się zgodzić więc każdy przypadek powinnaś oceniać indywidualnie. Mnie się podobają krótkie wlosy u wielu kobiet, a nie jestem chyba aż takim odmieńcem. Do tego na to czy wygląda się męsko mają wpływ inne cechy -rysy twarzy, sylwetka, sposob ubierania, makijaż...

Gość gość
trzeba mieć bardzo małe jaja, żeby odbierać babę z krotkimi włosami jako "faceta". ale nie dziwi mnie to na tym portalu. normalnych silnych mężczyzn brak. same mazgaje i pipy

Gość gość
"wiekszość facetów nie jest upośledzona i jak widzi ładną kobietę to potrafi ocenić jej urodę niezależnie od fryzury" Podobnie jak większość kobiet nie jest upośledzona i widząc przystojnego faceta potrafi ocenić jego urodę, niezależnie od ubioru. Niemniej jednak, najbardziej nawet przystojny facet wystrojony w sukienkę od Versace i najdrozsze szpilki od Manolo Blahnik, uznany będzie jedynie za pośmiewisko. Bardzo krótkie włosy są bardzo mało kobiece, ale w końcu to tylko włosy, a to nie fryzura zdobi człowieka, tylko człowiek fryzurę ;-) Gdyby kobieta z męską, bardzo krótką fryzurą była atrakcyjna seksualnie pod innymi względami, nie wygoniłbym z łóżka ;-)

Gość gość
sukienkę zawsze można zdjąć :P

Gość gość
Noooo. I zabrać, zwłaszcza, kiedy jest od Versace i w dobrym rozmiarze ;-) Z nieustalonych jednak przyczyn, żona upiera się, żebym chodził do pracy w garniturach zamiast sukienkach. Pewnie z zazdrości, co nie? ;-)

Gość gość
a pytałeś czy mogłbyś założyć sukienkę? :P Mój partner przyznał, że woli długie włosy ale nigdy nie namawiał mnie do zapuszczania, a że ogólnie jestem bardzo kobieca to nie narzeka :P

Gość gość
Tak, pytałem :-P A moja żona, kiedy miałem dawno temu długie włosy, tak mi ich zazdrościła, że kazała ściąć.

Gość gość
to akurat jest dziwne :/ Mój ma właśnie długie włosy których każdy mu zazdrości i nigdy nie wpadło mi do głowy namawiać go na ścinanie, a już na pewno nie z zazdrości. To jak jakbym miała dziewczynę i nie wiem...kazałabym jej przytyć bo jej brzuch byłby bardziej płaski od mojego.

Gość gość
Nie takie dziwne, bo jest szatynką, ja miałem długie blond, a ona zawsze marzyła o długich blond ;-) Zwykła kobieca zawiść, ot co ;-)

Gość gość
nie nazywają tego kobiecą zawiścią bo kobiety z zasady takie nie są

Gość gość
Jakby moja dziewczyna ścięła włosy to bym się z nią rozstał.

Gość gość
Bardzo dojrzale podejscie. Kazda kobieta marzy o takim wartosciowym zwiazku

Gość gość
dlaczego niektórym wydaje się, że jak kobieta ma krótkie włosy to nie jest kobieca? Przecież może być bardzo kobieco wyglądającą osobą

Gość gość
ja znam faceta ktory uwielbia krotkie wlosy u kobiet- moj tesc haha :D sam mnie nawet namawial zebym sciela sie na krotko bo "dziewczyny lepiej wygladaja w krotkich wlosach". ja nie zetne bo wlosy,rzesy, dlonie i sylwetka to jedyne rzeczy ktore mnie zdobia(uroda nie grzesze, przyznaje). wiele osob chwalilo moje wlosy a maz jest w nich zakochany. natomiast moja tesciowa i moja matka maja ladne, symetryczne twarze i dobrze wygladaja w krotkich wlosach. wszystko zalezy co komu pasuje. jak ktos ma pociagla, kanciasta twarz jak moja to lepiej mu bedzie w dlugich i falowanych wlosach a jak owalna to i krotka fryzura bedzie dobrze lezec.

Gość gość
Moim zdaniem potrafią wyglądać świetnie, jeśli zrobisz taką fryzurę w odpowiednim salonie. :) Ja miałam dłuższe włosy i zafundowałam sobie metamorfozę w http://cortedelsole.pl/ i świetnie czuję się z tym nowym wyglądem.

Gość gość
Krótkie włosy u kobiety to oznaka starości.

Uwielbiam wszystkie kobiece fryzury odsłaniające szyję. To prawie fetysz.

Gość gość
starości? :D

Gość gość
Nie ma nic gorszego jak krótkie włosy u dziewczyny. Zbrzydza ją to i postarza.