Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykłady kobiet z których śmieją się mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
Jeśli chodzi o jakieś wady wyglądu, które nie zależą od kobiety jak szpiczasty nos czy wyłupiaste oczy itd. to faceci, ktorzy sie smieją z takich kobiet są bardzo plytcy. W koncu nie muszą na nie leciec czy ich chciec, ale to przecież nie jest wina tych kobiet, że maja takie defekty i moga być wattościowymi osobami. To troche jakby sie smiać z niepełnosprawnego. Natomiast jeśli śmieją się z otyłej w leginsach albo pożerającej hamburgera w macu to juz bardziej zrozumiałe bo taka kobieta chyba nie ma lustra ,ze ubiera leginsy, albo nie powinna się obżerać hamburgerami jeśli jest gruba... Tak samo z kobiet ubranych śmiesznie, albo zbyt wyzywająco ( co paradoksalnie nie wyglada czesto najlepiej), nawet troche rozumiem ,ze sie smieja bo te kobiety nie maja gustu ( my kobiety, też czasem śmiejemy się z facetów źle ubranych) . Jeśli chodzi o zachowanie to zauważylam, ze facetów bardzo irytują kobiety wszystko wiedzace, co to pozjadaly wszystkie rozumy, albo też chamskie co klną i palą, czasem i takie negatywnie komentują, albo i sie smieja z nich. Czesto śmieja sie tez z kobiet - bluszczy co za nimi biegaja albo z kobiet typu Doda czyli silikonowe usta, biust i wszystko bo sprawia to tendetne wrazenie

Gość gość
Osoby, które wyśmiewają się z innych po prostu mają własne kompleksy i nie znają innego sposobu, by poczuć się lepiej. Atrakcyjny, pożądany mężczyzna nie traci czasu na obśmiewanie kobiet - on je podrywa i żyje z nimi jak mu się podoba.

Gość gość
czyli ma być seksowna...ale nie za bardzo...inteligentna...ale nie za bardzo...oddana...ale nie za bardzo niech się w dupę pocałują ;)

Gość gość
Tu nie chodzi, ze jest za bardzo seksowna czy inteligentna, tylko, ze jest sztuczna i to wygląda wcale nie seksownie, ale tendetnie bo co za duzo to nie zdrowo, albo, że kobieta tylko kreuje się na super ineteligentną, a jest przemądrzała, co to pozjadała wszystkie rozumy i ona wszystko wie najlepiej

Gość gość
dla niektórych każdy kto wie więcej od nich to osoba przemądrzała i każda kobieta u której nie mają szans jest pusta i sztuczna :)

Gość gość
No ale są takie kobiety (faceci też, ale teraz piszemy o kobietach), które uważają, że wszystko wiedzą, tylko one maja rację, udowadniają wszystkim, ze one mają lepszą wiedzą, lepsze wykształcenie, są bardziej oczytane itd. Nawet jeśli to prawda, to uważam, ze osoby z klasą się tak nie zachowują. Co innego mieć wlasne zdanie, czasem inne od faceta, a co innego ciagle się wymądrzać i robić z siebie pseudointelektualistkę

Gość gość
są takie osoby, ale to nieczęste zjawisko. Z zasady są to osoby które po prostu nie potrafią przemilczeć jak ktoś powtarza błędne informacje i poprawiają tą osobę (a faceci tego nienawidzą).

Gość gość
Ze mnie się śmieją bo mam duże wargi s. I mogę nimi chwycić piłkę do siaty

Gość gość
z tych kiepskich w łóżku

Gość gość
z tych co siedzą z byle jakim partnerem byle był

Gość gość
U mnie w pracy najbardziej śmieją się z dziewczyny brzydkiej jak noc, która dość bezpośrednio wdzięczy sie do facetów. W dodatku im facet przystojniejszy, tym mocniej ona się wdzięczy.

Gość gość
Z ko ort typu: skończyłam elitarne studia, 4 kierunki, bardzo trudne i wymagające i obecnie jestem na stażu, kolejnym.

Gość gość
a co w tym zabawnego, że ktoś pomimo dobrego wykształenia musi robić kolejny staż?

Gość gość
że siedzą z facetem bez forsy