Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to odkrecic? Powiedziałam cos czego sie nie wybacza

Polecane posty

Gość gość

Jestem wredna,czasami tego nie kontroluje.Ostatnio moj prawie chlopak chodzil w bokserkach( po basenie) byliśmy tam razem . I niby żartem mu powiedziałam że NIC tam nie ma.Wiem że go zabolalo. . jestem taka że nie umiem przeprosić i uważam że nie ranie no ale mam ponad 20 lat i widzę po jego reakcji... poza tym, zalezy mi na nim:/ co robić?jestem spalona?

Gość gość
A naprawdę nie ma?

Gość gość
Ona pewnie jeszcze nie widziała jakiego ma, a fakt iż się o to obraził oznacza że ma małego :P.

Gość gość
Ugryz sie w jezyk zanim cos powiesz.

Gość gość
No miał orzeszka :(

Gość gość
Bokserki mial mokre i odznaczal się ORZESZEK

Gość gość szarikkkk
orzesz ty k******.hehe

Gość gość
jak go udobr****c?

Gość gość
"jestem taka że nie umiem przeprosić" skoro ci zalezy to go przeprosisz, jesli nie jestes w stanie tzn że ci nie zalezy tylko po prostu z nim jest ci wygodniej

Gość gość
przeprosiny mnie kosztują za dużo

Gość Kobieta38khkkl
Jesteś chamicą i suką. Tak, jesteś spalona. Co byś pomyślała o chłopaku, który ot tak, mówi dziewczynie, że nie ma biustu, czy coś w tym stylu? To nie jest tak, że Ty masz niewyparzony język, że mówisz co myślisz, bo nawet określenie tego chamstwem, to za mało. Dorosły człowiek powinien już sobie zdawać sprawę z tego, co mówi i jakie słowa ranią. Przepraszanie i tak nic nie da, już nie masz szans u tego chłopaka, jako kobieta powinnaś wiedzieć, jak mężczyźni są czuli na tym punkcie. Przykro mi.

Gość gość
gość dziś . och Boże, korona Ci z głowy leci, jak masz powiedzieć "przepraszam"? Nie cierpię takich ludzi, którzy nie potrafią przeprosić, zapatrzeni w sobie egoiści. To są podstawowe słowa, które już w dzieciństwie się człowiekowi wpaja : "przepraszam, proszę, dziękuję". Nie znoszę takich nadymanych, spiętych na swoim punkcie ludzi, dla których słowo "przepraszam" to zbyt wiele. Dowalić komuś chamskim komentarzem to jakoś potrafisz i to za wiele Cię już nie kosztuje? Zastanów się.

Gość gość
* w siebie

Gość gość
Jesli chcesz wiedziec jak to sie dalej rozwinie, co on czuje i myśli, czy mozesz mu jednak zaufać ,napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
gość dziś Jesli chcesz wiedziec jak to sie dalej rozwinie To ogłoszenie jest wysyłane automatycznie czy to żart?