Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tatuaz na czterdzieste urodziny

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu zastanawiam sie nad zrobieniem tatuażu. Wczoraj skończyłam czterdziestke. Czy nie jestem za stara? Chciałam zrobić na brzuchu. Tak dla siebie. I nie wiem czy mnie nie wysmieja jak pójdę do studia

Gość gość
A dlaczego mieliby się śmiać?Co to, tylko nastolatki robią tatuaże?No proszę Cię.

Gość gość
PS. Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 🌼.

Gość gość
Dzięki. Śliczny kwiatuszek:). No nie wiem czemu mieliby się śmiać. Tak jakoś pomyslalam ze jestem taka stara choć nie wygladam na swój wiek i też nie czuję sie staro.

Gość gośću
No tak wyglądasz młodo. A za 20-30 lat jak ten tatuaż będzie wygkądać na zmienionej skórze? I co jak zamiast odpowiedniego pigmentu/farby tuszu użyją jakiegoś przemysłowego syfu chcąco lub niechcący (nie znając rzeczywistego sładu tuszu)? A co jak się okaże że masz uczulenie lub alergę? Nikiel też swoje robi. Guglaj też: pigment do tatuażu

Gość gość
ja sobie na 50 wytatuowałam plecy

Gość gość
No jak będzie wygladal wiadomo ale przecuez w wieku 60-70 lat chyba nie chodzi sie z brzuchem na wierzchu. Trraz tez nie chodze. Pomylki zdarzaja sie nawet lekarzom. Tak ze takie argumenty do mnie nie trafiaja.

Gość gość
Argument typu: jak ty będziesz wyglądać z tatuażem jak będziesz stara, jest bez sensu. Babcia z dziarką - oblech, a bez dziarki super laska :-)

Gość gość
Dobrze to ująłeś/łaś :))

Gość gość
tatuaze to zło biblia zabrania tatuowanie ciała ciekawe czemu moze dla tego ze podpisuje sie pakt z demonem niszczy sie swiatynie ciało to swiatynia dla boga

Gość gość
Nie rób sobie tatuażu. Zrób sobie inny prezent np. idź do fryzjera albo kosmetyczki albo zapisz się na basen.

Gość gość
Albo wyjdź za mąż. Ja tak zrobię. To trudniejsze niż tatuaż.

Gość madzia35
A długo Ci ten pomysł chodzi po głowie? Bo w przypływie emocji nie warto sie na to decydować. Ale uważam, że każdy może sam decydować o swoim ciele i w każdym wieku można nabrać ochoty na tatuowanie. Ja pierwsza dziarę zrobilam, gdy skończyłam 34 lata i jestem zadowolona- mandala robiona w Jah Love Tattoo. Nikt sie ze mnie w studiu nie naśmiewał- wręcz przeciwnie- atmosfera była mega luźna. Robiłam u Kapucha i polecam- to człowiek, który potrafi rozbawić do łez :)

Gość gość
Dokładnie- nigdy nie jest za późno na tatuaż. A w Jah love polecam też ci zerknac na Adolfa http://jahlove.pl/adolf/?PHPSESSID=g38a3ko6862j4khne0tors9937 jesli zamarzy Ci się portet :) Ogólnie salon godny polecenia, a na kogo się zdecydujesz to już kwestia tego jaki tatuaż chcesz mieć. Ps. Jah Love zmienia lokalizację- szukaj ich na rogu Marszałkowskiej ;)