Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy powinienem się z nią związać? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Na początku chciałem zaznaczyć, że strasznie boję się samotności. Mam taką koleżankę, którą znam od wielu lat. Ona przez ten cały czas daje mi sygnały, że jest mną zainteresowana. To co jest w niej dobre to jej cechy charakteru. Jest uczciwa, szczera, miła. Naprawdę fajna osoba i do tego inteligentna. Uważam, że jej zainteresowanie do mnie wypływa z tego, że charakterem jestem bardzo podobny do niej i jestem inteligentny, przynajmniej znajomi mi to mówią. Jest tylko jeden problem. Ona w ogóle nie pociąga mnie fizycznie. Ja mam średnią urodę, ona niestety dość słabą. Nie wiem czy jeśli tak związek posunąłby się dalej to stanąłbym na wysokości zadania. Nie mam z tym problemu, ale ona mnie nie podnieca, tak jak inne dziewczyny. Czy taki związek ze względu na charakter, ale brak pociągu fizycznego ma sens? Co na ten temat myślicie?

Gość gość
Nie jestem specjalistą w tym zakresie ale wydaje mi się że pociąg seksualny jest tym co łączy ludzi w pary, przyciąga ich do siebie, jest to silne działania sfery biologicznej. Od tego w wiekszości przypadków znajomość się zaczyna. Nie jest jednak powiedziane że ktos kto początkowo nam się nie podobał nie może stać się atrakcyjniejszym z czasem. Znam sytuacje gdzie kolezanka odtracała faceta bo jej sie nie podobał (a z charakteru pasowali do siebie), a on za nią szalał, w końcu dał on sobie spokój, po kilku miesiacach jak go zobaczyła (nie zmienił sie zbyt wiele) to zaprzyjazniła sie z nim na nowo i szalenie zakochała. Dziś są małżenstwem.

Gość gość
No to chłopie nocna sile, kolegujcie sie nadal bo to w niczym nie zaszkodzi a moze kiedyś cos sie zmieni a jak nie to nie. Przyjaciół lepiej jest miec niz dziewczynę która bedzie miała oczekiwania . Nic na sile nic.

Gość gość
daj sobie spokoj, znowu marne prowo.

Gość gwoli wyjasnienia
A w jakim jestescie wieku?

Gość dlugowlosa na szpilkach
Nie no chemia musi byc ..

Gość gość
Nie da się związać z kobietą, która cię nie pociąga. To prosta droga do frustracji dla obu stron.

Gość gość
A spróbuj ;-) może dobrze caluje i jest świetna w łóżku ;-)

Gość gość
Ale co on będzie z nią robił w łóżku, jak ona go w ogóle nie kręci? Chyba że spał :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy powinines z nią związac sie i czy będziesz szczęsliwy, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Ile macie lat? Jesli jestes mocno starszy, to ok, mozecie byc praktycznie biala para. Jesli jestes mlody, to wczesniej czy pozniej ja zdradzisz, a to znaczy ze ja mocno zranisz i w jakims stopniu zmarnujesz jej zycie, a w takim wypadku lepiej nie. Powinenes jej jednak dac jasno do zrozumienia, ze jest dla ciebie wazna, ale tylko jako kolezanka, zeby nie tracila swojego zycia na czekanie na ciebie.

Gość gość
Związanie się z nią nie ma sensu. Dobrze się dogadujecie? To świetnie. Ale to wystarczy jedynie do przyjaźni. Do związku oprócz przyjaźni potrzebna jest chemia, pociąg fizyczny, inaczej nic z tego. Daj jej do zrozumienia, że możecie się nadal przyjaźnić,bo zależy ci na niej jak na przyjaciółce, ale że nic więcej między wami nie będzie, żeby nie robiła sobie złudnych nadziei.