Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

marzeniem kazdej kobiety jest być taką Melanią Trump albo Mariną Szczęsną

Polecane posty

Gość gość

Czyli: -bogaty facet utrzymujący - stać mnie na wszystko nie musze pracować -pozuje tylko do zdjęć i uśmiecham się na imprezach W sumie to ja sie dziwie kobietom że tego chcą, chyba nie rozumieją że są w takich związkach tylko od seksu i niczego więcej ;]

Gość gość
Zazdrość i zawiść przez ciebie przemawia i tyle. A twoim marzeniem jest?....

Gość gość
Nie tylko od seksu faceci też potrzebują miłości.

Gość gość
Akurat ja nie chciałabym być żoną obrzydliwego starego prymitywnego dziada /trump/ ani prostaka latającego za piłka o twarzy małpy /Szczęsny/ Co innego jakiś przystojny lekarz:)

Gość gość
Jako facet z dobrą pracą wypowiem się, że moim marzeniem jest kobieta, która chce mnie ze względu na to jaki jestem, a nie na to kim jestem i ile zarabiam.

Gość gość
Tylko weź autorko pod uwagę że obie te kobiety dysponowały sporym majątkiem zanim ktoś się nimi zainteresował, żadna z tych kobiet nie pracowała za 2000zł i każda z nich coś osiągnęła, a ty chcesz być zwykłym pasożytem który nic nie osiągnął żerującym na mężczyźnie.

Gość gość
Marzenia fajna rzecz, tylko żeby się spełniły to trzeba być kimś, bo ani Trump, ani Szczęsny nie zainteresowaliby się laską z kafeterii :P

Gość gość
A ty wypowiadaj się za siebie a nie za innych bo ani Szczęsnym ani Trumpem nie będziesz :P Laską z kafeterii też nie!