Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam z niej ubaw

Smieszy mnie ja dziewczyna popisuje sie cialem na fitness

Polecane posty

Gość mam z niej ubaw

Chodze na fitness i czasem w przebieralni spotykam taka jedna dziewczyna co najwyrazniej szpanuje swoim cialem. Ja gdy zdejmuje biustonosz to odwracam sie plecami i robie to w miare szybko. Tak samo majtki. A ona najpierw zdejmie z siebie majty i cycnik i dopiero wtedy NAGA wyciaga z torby ciuchy do cwiczen. Popisuje sie cialem czy po prostu lesba?

Gość gość
Raczej lesba, albo ekshibicjonistka i ja to podnieca

Gość gość
24 letni mężczyzna bez pryszczy

Gość mam z niej ubaw
Wszystko ladnie-pieknie-cacy ale sami przyznacie, ze takie chodzenie na golasa nie jest do konca normalne. Ja nigdy bym nie przeszla nago wzdluz przebieralni zeby zobaczyc kto za oknem trabi. Po nia przyjezdza zawsze taki facet i trabi jak idiota pod oknem a ona leci zaraz do okna z podskakujacymi cyckami. Mnie siemieszy takie ostentacyjne szpanowanie cialem :D

Gość gość
Pierrdolnieta albo to provo..

Gość Jaromirro
Pytasz czy lesba a ma faceta? :O

Gość gość
Jesteś zazdrosna, bo ma lepszą fiigurę ;) i wkurzona, bo ona się tym chwali.

Gość gość
Moja mama pracuje na basenie szkolnym i Ci powiem, ze mloda, zgrabna dziewczyna ktora sie popisuje to pikus... Tam jest "moherowe kolko basenowe" i te stare, 60-70latki, przy dzieciach sie przebieraja na golasa i "szpanuja" cyckami na plecach... Sie rzygac chce! Zero wtydu, bez krepacji, a te biedne dzieci... co sie napatrza... Nie, nie mozna im zwrocic uwagi bo szatnia jest do przebierania...

Gość Iwona779
Ja kiedyś robiłam bardzo podobnie. Może nie biegałam i piersi mi nie skakały ale wcześniej byłam bardzo nieśmiała i w związku z nieśmiałością chodziłam na takie zajęcia quazipsychologiczne który miały mnie nauczyć większej odwagi. Człowiek który to prowadził zasugerował mi spanie nago. Ja najpierw nie rozumiałam co ma wspolnego spanie nago czy nie nago z nieśmiałością ale on wytłumaczył mi, że brak ubrania jest dla umysłu symbolem braku naszych zabezpieczeń i że jeżeli odrzucę swojej wewnętrzne blokady i uprzedzenia to dokonam wyzwolenia z nieśmiałości. Miałam tylko spać nago i nic więcej. Nikt o tym nie wiedział. Wydawało mi się to nadal głupie ale co mi tam. Spróbowałam. Potem już zawsze spałam nago bo to przyjemniejsze a kiedy jeszcze potem wynajęłam stancję z inną dziewczyną to zauważyłam, że nie ma we mnie wstydu jak dawniej. Przemiana dokonała się samoistnie. Wręcz sama szukałam okazji by widziała mnie nago i każde takie zdarzenie umacniało mnie. Może ona trafiła na podobnego terapeutę?

Gość h332
Oj ja nigdy nie popisywałabym się swoim ciałem wcześniej byłam otyła i ukrywałam się pod stertą ciuchów;) ale gdy schudłam 15kg dzięki suplementacji African Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam trochę więcej dbać o siebie zaczęłam chodzić na siłownię ale byłam bardzo speszona bo nadal nie akceptowałam siebie.

Wiesz w zdrowym ciele zdrowy duch, ale często też osoby chwalą się piękną, smukłą sylwetka a nie spędziły wielu tak na siłowni, czy basenie, tylko wykonały np zabieg liposukcji, czyli tzw odsysanie tłuszczu. Zobacz jak wygląda liposukcja http://liposukcja.com.pl/ jest to zabieg medyczny i w kilka godzin masz kilka cm w brzuchu mniej. Oczywiście nie neguję tego sposobu, ale po co oszukiwać :) Często też łączy się fitness z metodą Vaser Lipo aby uzyskać tzw sześciopak, bono zalega trochę tłuszczyku, pomimo wielu godzin spędzonych na treningach w tygodniu. Pozdr

Gość gość Dariusz Z
Widać ma co pokazać. Nie wiem jak ty7 być miał super ciało, to być się nim nie chwalił? Nie pisze o obnoszeniui się z nim... bardziej o dumie. Mój kuzyn przykładowo bardzo długo walcdzył z nadwagą i miał z tego powodu kompleksy. Schudł, zaczął ćwiczyć, dodastkowo brał Largomass i naprawdę dorobił się dobrze wykształconego sześc**aka... No i co ma teraz chodzić w habicie by nikt tego nie widział?

Gość gość Amanda
A jak ja stosując largomass i ćwicząc mam faktycznie ładne ciało, to co ? Mam choidzić w workach na ziemniaki? By nie było widać sylwetki?

Gość gość
co innego być dumnym a co innego cos komus udawaniac ... obcym ludziom , ktorzy maja to w doopie , popatrzą sie, maja ubaw i idą do domu