Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czym interesują się 7,8 letnie dziewczynki

Polecane posty

Gość gość

Szukam prezentu na Mikołaja i nie wiem czy dziewczynki w tym wieku bawią się jeszcze np.lalkami? Może macie córki w tym wieku i coś możecie podpowiedzieć?

Gość gość
Moja 7,5 latka szaleje od 3 lat na punkcie PetShop'ow :D Wczesniej byly My Little Pony i lalki Equestria Girls (teraz jej troche przeszlo, ale jeszcze sie czasami bawi) a od kilku miesiecy dolaczyly do tego Pokemony ;) i YoKai. Barbi nie znosi, Lego tak srednio. W liscie do Mikolaja napisala o Elektroniczny Pamietnik KIDISECRETS, samolot PetShop, gre Pokemon Slonce i jeszcze kilka drobiazgow (figurki petchop, zestaw do robienia bizuterii...)

Gość gość
Uważam, ze pytanie jest troche "bez sensu", to tak jakbyś zapytała czym interesują się 15latki? Odpowiedz: ROZNIE. Mam 8latke i ma bardzo konkretne zainteresowania: - samoloty z lego - deskorolka - gra na gotarze -spiew Ja zawsze, czy to ma byc pçrezent dla 5 latka czy 10 latka staram sie dowiedziec w jego otoczeniu czy sie interesuje. W grupie do ok 3 lat mysle , ze mzona probowac z prezentami w ciemno,-) Chociaz moja corka w tym wieku tez nie lubila lalek.

Gość gość
ostrym perwersyjnym zbriraniem pluszakow

Gość gość
Moja napisała tez ten sekretnik na hasło, aparat cyfrowy i psa :)

Gość gość
Moja córka ma 8 lat interesują ja lalki baby born, barbie, lego friends i zbiera praktycznie wszystko co reklamują -więc uszczęśliwić ja można wszystkim ;)

Gość gość
Moja córka jest miłośniczką Pet Shopów na Mikołaja dostanie unikatowego kotka shorthera, doga niemieckiego i spanielka. Bardzo lubi bawic sie piaskiem kinetycznym ( super sprawa) no i oczywiscie Ciastolina Play Doh to sie nigdy nie nudzi .

Gość TereskaM
Dziewczynki odwiecznie interesowały się lalkami ale ja wolę zabawki edukacyjne - taką lalą pobawi się chwilę i potem rzuci w kąt. Ale np coś takiego http://www.3kropki.pl/p/clementoni-interaktywny-eduglobus-poznaj-swiat-60444.html to zupełnie inna zabawka, która na pewno przykuje jej uwagę na dłużej. Interaktywny globus pozwoli jej poznawać świat a warto uczyć geografii od małego :)

Gość gość
awp dragon lore jest idealnym prezentem

Gość gość
Moja bratanica 8-letnia uwielbia gry planszowe albo jakieś głupotki typu breloczki czy kolekcjonerskie figurki np. numi noms czy jakoś tak, moja bratanica je uwielbia, etap księżniczek Disneya ma dawno za sobą, od czasu do czasu lubi też różne zestawy kreatywne, piasek kinetyczny (tak to się chyba nazywa?), niektóre dziewczynki lubią jakieś błyszczyki, ale ja nie jestem zwolenniczkom kupowania dziecku czegoś takiego, prędzej jakieś zestawy do kąpieli. Pełno jest też teraz książek o kotkach pieskach (seria zaopiekuj się mną) albo "Magiczne drzewo", wiem np., że "Karolcia" jej się nie spodobała, ale lubi książki o Pippi.