Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam rok by schudnac

Polecane posty

Gość gość

Za rok mam mieć operacje usunięcia zylakow. Lekarz doradził bym schudła. Sama wiem o tym, ale nie wiem jak. 40 kg mam na plusie. Ratujcie

Gość gość
Nie głódź się. Zacznij się ruszać. Wyeliminuj śmieciowe jedzenie, nie podjadaj.

Gość eu33
Ja miałam do zrzucenia 35kg ! zrzuciłam to nie powiem nie było lekko ale mi bardzo pomógł suplement African Mango http://szczupla-kobieta.pl może bym wcale się nie odchudzała ale lekarz powiedział,że niedługo nie będę w stanie chodzić bo również miałam problemy z żylakami i nogi strasznie puchły i bolały... Zaczęłam od tego że zmieniłam swoje nawyki żywieniowe ( pieczywo tylko rano i do ciemne) słodycze raz na miesiąc jakieś ciacho czy batonik, 5 posiłków dziennie bo wcześniej to jadłam 2-3 ale na wieczór się opychałam i dlatego zamówiłam sobie właśnie Mango bo to ona zahamowało mój apetyt a wiesz jakie to ważne by nie podjadać bo tak to diety nie utrzymasz. Ja zamówiłam na początku jedno opakowanie ale później komplet bo taniej wychodzi. 35kg spadło mi w 7 miesięcy! Aktualnie 6 miesięcy po skończonej kuracji a moja waga nadal jest idealna;)

Gość gość
Nie jem smieciowego jedzenia. Ostatni raz kebaby itp jadłam w liceum czyli 13 lat temu. Jak robię raz do roku takie Dania to w wersji odchudzonej. Nie wiem co robię źle. Naprawdę. Nie znam się na podziale posiłków na bialka wegle itp

Gość gość
Ja mogę polecić jeść dużo warzyw, przede wszystkim zielonych. Co najmniej kilka liści sałaty dziennie i do tego jakiś ogórek. Tak naprawdę chodzi o to, żeby organizm spalał tłuszcz, a nie go magazynował. To czy organizm spala komórki tłuszczowe czy je magazynuje zależy od prawidłowego poziomu hormonów w ciele. Niestety 97 % osób ma zaburzony poziom hormonów i zamiast chudnąć tyje, nawet jak stara się zdrowo odżywiać. Dopiero jak pozbędziesz się hormonów odpowiedzialnych za magazynowanie komórek tłuszczowych i zaczniesz wytwarzać hormony odpowiedzialne za spalanie tłuszczu to kilogramy zaczną znikać. To wszystko się robi przez odpowiednią dietę i właśnie w niej podstawą są zielone warzywa, dlatego jedź ich dużo, właściwie tyle ile się da, nie ma limitów. Więcej tutaj http://fitnesowiec.pl/jak-schudnac-10-kg-w-miesiac/

Gość gość
generalnie nie jedz nic co pęcznieje w żołądku bo to puste jedzenie, które nie daje tych dobrych kalorii... odstaw jasne pieczywo, później eliminuj to które nie jest oparte na naturalnym zakwasie i staraj się unikac drożdży, to samo z makaronami i ryżem, dieta bogatoresztkowa to jest to :) zaręczam. Możesz spróbować iqacai jako suplement wsopmagający organizm na samym początku tej trudnej drogi, to jagody dobre owoce dla naszego ciala i ducha. Do tego koniecznie porzuć smażenie i gotowe jedzonko, rób je sama, sprawdzaj to, co jest napisane na opakowaniu. Ja w 8 miesiecy zrzucilam całe 20kg nadmiaru, większość na początku jak jeszcze stosowałam suplement, potem już szło wolniej ale mam 100% pewności ze kazdego kg pozbyłam się z głową i nigdy do mnie wróci

Gość FelicjaE
Zumba, fitness i siłownia. Do tego dorzuć jakiś spalacz, np Thermo Speed- u mnie świetnie się sprawdził w tym roku, zrzuciłam z nim ponad 7 kg

Gość SamaAla
Zapodaj Thermo speed, świetnie działa nawet przy średnio intensywnych treningach mega czuć efekty:)

Gość bananowa Gosia
Sama wprowadziłam u siebie od miesiąca trochę zmian w żywieniu. Zaczęłam jeść więcej owoców i warzyw, wyciskać sok ze świeżych pomarańczy i inne. Chyba te okrągłe 30-ste urodziny tak na mnie podziałały.Z dietetykiem nigdy nic wspólnego nie miałam. Ostatnio jednak przybyło mi 15 niechcianych kilogramow z którymi walczę z IQgreen i dietą . Zobaczymy czy będzie rezultat.

Gość gość
Czy cukier trzcinowy jest zdrowy? http://frisco.pl/c,501/cat,spozywcze-cukier-i-slodziki-cukier-trzcinowy-i-brzozowy/stn,searchResults

Gość monikaxj892
Ja za rok wychodzę za mąż! chce wyglądać jak księżniczka a nie jak wieloryb;) mój początek zaczynał się z wagi 90kg już miesiąc na regularnych posiłkach, ćwiczeniach i suplementacji African Mango http://afrikanmango.pl dzięki niemu nie podjadam ciągle a co za tym idzie że waga spada;)

Gość Chudnij szybko
Dorzuć coś co nakręci Twój metabolizm - świetnie sprawdza się spalacz Thermo Speed z firmy Olimp :)