Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy lekarz medycyny pracy bada piersi?

Polecane posty

Gość gość

Byłam dziś na badaniach okresowych do pracy i lekarz kazał mi się rozebrać od pasa w górę. Zostałam w staniku. Osłuchał mnie, zmierzył ciśnienie, a następnie kazał zdjąć stanik i zbadał mi piersi. Zupełnie mnie zaskoczył, tak, że nie zdołałam zaprorestować. To już moje chyba 4 albo 5 badanie medycyny pracy i nigdy nie miałam takiej sytuacji. Może to głupio zabrzmi ale czuję się jakby zgwałcona psychicznie. To było parę godzin temu, a ja nadal o tym myślę.

Gość gość
nie musial ale widac chcial cie zobaczyc bez

Gość gość
Zbok chciał se pomacac i trafił na melepete, co nie umiała zaprotestować.Ta wariatka od badania krocza ma chyba jednak rację.Baby, przynajmniej niektóre, powinny chodzić na wszelkie badania z mężami, bo jak lekarz sobie za dużo pozwala, to nie potrafią powiedzieć, że sobie nie życzą.

Gość gość
Chociaz masz pewnosc ze z cycami wszystko ok,bo zrobil to fachowo lekarz. I wcale moze nic zboczonego nie mial na mysli,dla kekarza taki widok to nie nowosc.

Gość gość
Nie,nie bada. Przynajmniej w większości znanych mi zawodów takie badanie jest do niczego nie potrzebne.

Gość gość
Nie bada. Przykre ale cie wykorzystal. ....

Gość gość
ja jak byłam po pieczatke do mojej pracy to akurat trafilam na ptrawie staruszkę-lekarkę tak ze mi nic nie badala,zrestzą wogóle mnie nie badała, tylko pytala a aj odpowiadalam i ona to zapisywala, w sumie babka miala juz wywalone:)