Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wozek roan marita opinie

Polecane posty

Gość gość

Mamusie kupilam wózek roan marita i zastanawiam sie czy to dobry wybór... Czy u Was się on sprawdził? Znajomi polecali i uległam długo sie nad tym nie zastanawiając.

Gość gość
Wózek rewelacja pompowane kola sprawdza się wszędzie

Gość gość
Swietny wozek na trudne tereny . pozatym jedna z wiekszych dostepnych gondoli na rynku. Pompowane kola super sie sprawdzaja. Dla niektorych minusem jest waga ale jak mieszkasz w domu to zaden problem, do bloku nie polecam. Mi odpowiada brak skretnych kol ale nowoczene mamuski na to narzejaja okropnie

Gość gość
Miałam, oprócz wagi nie mam do czego się przyczepić. Przetrwał dwójkę dzieci.

Gość gość
Mi nie zalezy na skretnych kolach jedyne czego wymagam to żeby wszędzie dotarł. Mieszkamy w bloku ale wózek mozna zostawić na dole mamy domofon wiec nikt obcy sie nie kreci zreszta sąsiedzi zostawiają wózki i nic sie nie dzieje. Kupiliśmy używany po jednym dziecku i my planujemy dwójkę i zastanawiam sie czy przetrwa ten wózeczek...

Gość gość
Ja mam Anexa Classic super jazda i nie chcę skrętnych kół. Ten wózek to czołg i przejeżdża wszędzie:)

Gość gość
Miałam. Kochałam ten wózek całym sercem. :) Był wręcz rewelacyjny pod każdym względem. Używałam go mieszkając w bloku. Ale trzymałam go sobie w samochodzie. Miałam go dopiero dla drugiego dziecka. Dla pierwszego kupiłam nowoczesny. I potem bardzo żałowałam. W Maricie gondola jest ogromna. Dzidziusiowi jest wygodnie. Do tego ma super amortyzację i dziecka nie telepie jak w tych wszystkich nowoczesnych gibających się krzesłach biurowych. Ja używałam w sumie tylko gondoli. Ale dość długo. Później przeszłam na lekką parasolkę. :)

Gość gość
Ja wybrałam Anexa Classic. Podobna konstrukcja tylko z dużo lepszych jakościowo materiałów i ma ładniejszą spacerówkę.

Gość gość
Uważam, że koła skrętne dużo bardziej praktyczne niż takie jak w roanie maricie. Zobacz sobie Anexa Sport, dużo lepsza amortyzacja, ładniejsza spacerówka. Naprawdę fajny - polecam

Gość gość
Jeżdżę Anexem już prawie rok. Jak szukasz wózka terenowego a przy tym lekkiego i dobrego jakościowo to koniecznie obejrzyj sobie Anexa Sport.

Gość gość
Roan Marita w wersji spacerowej wygląda masakrycznie. Poza tym brakuje mu skrętnych kół co w dzisiejszych czasach jest bardzo przydatne. Ja polecam Anexa Sport. Dobry terenowy i nie tylko wózek

Gość gość
Ja kupiłam jakiś tani na Allegro / sama gondola, lekka, z pompowanymi kołami- była super. Jako spacerówkę wzięłam lekkiego maclarena - to był strzał wdziesiatke

Gość MenaLena
Ja nie znam tego wózka co jest w opisie. Ja wybrałam super wózek z firmy Tutek. Bardzo ładny wizualnie i jak najbardziej wygodny.

Gość gość
w dzisiejszych czasach takie klasyczne wózki przechodzą do lamusa. Dużo prościej jeździ się wózkami ze skrętnymi kołami. Proponuję obejrzeć Anexa ,naprawdę solidne i bardzo funkcjonalne wózki

Gość gość
Ja kupiłam wózek tutek i jestem bardzo zadowolona. Wózek jest zwrotny, lekki i bardzo ładny. Wybraliśmy model Grander.