Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zażyłam tabletkę "dzień po"

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry, jestem reporterką DDTVN i poszukuję bohaterki do mojego reportażu, która zażyła tabletkę dzień po i chciałaby o tym opowiedzieć, może być anonimowo. Proszę o kontakt m.nabialczyk@tvn.pl pozdrawiam Magda Nabiałczyk

Gość gość
Witam. Nie wiem, czy się nadaję, bo zażyłam tabletkę dzień przed.

Gość gość
najbardziej mnie interesuje, czy w tym swoim programiku zaznaczysz, ze tabletka po nie jest poronna...? ja nie wzielam, bylam 'bliska' tego, mialam odpis mojej recepty z innej apteki, za pozno zauwazylam, ze powinnam wziac nowa tabletke a nie mialam opakowania, pojechalam z mezem do nocnej apteki, farmaceuta mlody chlopak, zaczal krecic nosem, ze on nie moze takiego odpisu przyjac (choc to byla ta sama siec aptek z tego co sie pamietam) bo to nie u nich itd wiec w koncu powiedzialam niech mi sprzeda tabletke PO bo nie bede ryzykowac i tyle, postukal w klawiature kompa, poszedl na zaplecze i przyszedl z opakowaniem moich tabletek, odpis recepty wzial, powiedzial, ze 'jakos to zalatwi'. i tyle. nie wiem czy jego osobisty opor w sprzedazy tabletek po czy moze odgornie robili wsyztsko by uniknac sprzedania? nie pytalam sie, ale wydawalo mi sie to dziwne. wolal kombinowac (niby) z tym odpisem z innej apteki sprzedajac opakowanie tabletek anty niz po prostu sprzedac tabletke po (nie wiem jak jest teraz, ale to bylo w czasie kiedy tabletki po byly dostepne bez recepty)