Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mikołajkowy prezent dla dwulatka

Polecane posty

Gość gość

Mamy porodźcie co na prezent dla dwuletniego chrześniaka kupić. Myślałam o koniku bujanym albo takim piętrowym garażu. Może coś innego zaproponujecie. Młody nie lubi klocków, puzzli i książeczek.

Gość gość
Ciastolinę, u nas w tym wieku to był hit i miłość na długo- a mały k olorowanek i puzzli też nie lubił. Na początek najlepiej jakiś prosty zestaw, z dużą wyciskarką, prostymi foremkami, żeby umiał obsługiwać. Polecam Play Doh, mają jednak najlepszą ciastolinę i najlepszej jakości zabawki z tych które poznałam. Mój lubił też bardzo zestawy budowlane, ale dwulatek może mieć jeszcze problem z obsługą większości z nich. Zestaw maszyn budowlanych, też jakiś porządnych. Duży wóz strażacki Wadera, zabawka nie do zdarcia, jeżeli mieszkają w domu to będzie później na podwórko. Zestaw strażacki z remizą, mój miał takie z Plan Toys, śliczne zabawki, proste w obsłudze i mega frajda dla dziecka. Z garażami czy torami jeszcze bym poczekała. No i na pewno dobry czas na ładne, drewniane klocki, a i z Duplo już sobie taki maluch radzi. Konik na biegunach ucieszy... ale na dzień czy dwa, potem będzie dobrze jak dziecko raz na tydzień skorzysta.