Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Czarny Księżyc

Czy byście chcieli podymać Ewcię Łagodę?

Polecane posty

Tu obrazek: https://zapodaj.net/e08fc96fc0a7a.jpg.html :classic_cool:.Co za lubieżny uśmiech:D. A u niej w opisie " zdjęcie czasami, Warszawa, mazowieckie 18 zdjęć "Trzeba nauczyć się odchodzić..." Pewnie inspirowane tym: https://www.youtube.com/watch?v=HY3D8fy3O84 A jaki opis O mnie Ten opis chyba nadal do mnie pasuje: miód ze szczyptą chilli; umysł ściśle analityczny ze skłonnościami do bujania w obłokach. Podróżniczka. Romantyczka. Marzycielka. Książkoholiczka. EDIT 1 Chciałabym poznać dojrzałego mężczyznę a nie chłopca. Panom poniżej 30 roku życia serdecznie dziękuję. Jeżeli piszesz do mnie „ty” nie zdziw się, że nie odpiszę. Dbam o język i jakość korespondencji. Jestem dość wysoka, więc jeśli mierzysz mniej, niż 180 cm - dajmy sobie spokój. Nie chcę patrzeć na Ciebie „z góry”. Chciałabym mieć o czym z Tobą rozmawiać. Chciałabym wiedzieć, że piszesz do mnie z jakiegoś konkretnego powodu a nie dlatego, że spodobało Ci się zdjęcie. Pamiętaj - ludzie się zmieniają. Łatwo mnie zranić. Jestem bardzo wrażliwa. Ale tylko w sferze uczuć, bo na codzień mam grubą skórę. Kiedy zaczynasz ze mną rozmowę a potem odpisujesz po dość długim czasie wiem, że nie jesteś zainteresowany. Albo zainteresowany na tyle, na ile mi się to nie podoba. Ktoś, kto chce poznać drugą osobę z niecierpliwością czeka na wiadomość od niej. Nie licz na to, że podasz mi telefon a ja natychmiast do Ciebie zadzwonię. I nie jest to kwestia abonamentu. Dżentelmen poprosi o mój numer i zadzwoni pierwszy. EDIT 2: Jak można klikać "Lubię to" nie zaglądając na czyjś profil..?! :D Co za buta i arogancja że aż jest ten fakt śmieszny:D.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować