Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

YT ,,kawa bez cukru,,

Polecane posty

Gość gość

Co sadzicie o tek vlogerce,zapraszam do dyskusji

Gość gość
Odnosze wrazenie ze mila kobietka,chociaz blog prowadzony jest w nieco innym tonie niz vlogi,w tym pierwszym bardziej realistycznie podchodzi do spraw

Gość Zuza bez uza
Miła pani. kulturalna i taka "nieoczywista" ;-) Gdy zaczęłam oglądać - kilka pierwszych odcinków - byłam zachwycona, że wreszcie pojawiła się vlogerka "urodowa". która mówi poprawnie po polsku. Jednak im dalej w las, tym więcej drzew. Im więcej filmów, tym bardziej pani zaczęła mnie drażnić. Tembr głosu - zbyt metaliczny, a jednocześnie słodki - staje się po dłuższej chwili nieznośny dla ucha. Maksimum zdrobnień: szmineczka, kredeczka, włoski, rzęski itp. - w ustach dojrzałej kobiety brzmią co najmniej idiotycznie. Rozwodzenie się nad zaletami ogólnie znanych i dostępnych kosmetyków nadwyrężyło ostatecznie moją cierpliwość. Do tego doliczyłam błędy językowe, które przeważyły szalę: "Witam na odcinku", "Ubrałam dziś ... coś tam". I nie była to choinka;-) Na tle pozostałych vlogerek - OK, ale pożegnałam się bez żalu, bo to jednak nie moja bajka.

Gość asx
Też na początku mnie zafascynowała. Ale po jakimś czasie też cos przestało grać. Sposób mówienia i głos dość mocno już mnie irytuje. Na początku bardzo mocno sugerowałam się jej recenzjami i uwagami jeśli chodzi o kosmetyki, ale po pewnym czasie zauważyłam że wszystkie produkty, które dostaje to chwali. To jest moje spostrzeżenie i jakoś przestała być moim Guru

Gość gość
Jak na byłą dziennikarkę popełnia zbyt wiele błędów językowych.Nie rozumiem jak można mylić konsternację z konstatacją.Szczytem było w filmie o sprzątaniu użycie słowa"pryszczę"-chodziło o używanie spryskiwacza.Ton ma taki nobliwy,że jeśli się człowiek nie wsłucha w treść można by myśleć,że wszystko gra.

Gość gość
W dzisiejszym odcnku pani powiedziała,że jest WYKOŃCZONA po półorej godzinie pracy.Jestem wstrząśnięta.Nie sądziłam,żepółtorej godziny stania pod sceną i powiedzenie klku zdań podczas jakiejś gali jest tak wykańczające

Gość gość
A mi sie wydaje, ze On jest bardzo zlosliwa, ze tylko udaje mila kobiete. Wiem ze nie lubi bardzo Olfactorii i Karoliny ze Stylizacji. Co jak co, ale to sa mlode laski i maja i tak wiecej popularnosci i kasy niz jakas starsza kobieta z klasa..., ot moje zdanie ;). Ale ogolnie to zadbana, mila kobitka po 50- tce, ale tez nie moge jej ogladac :(. Nudzi mnie, wole Lole, nawet juz Szusz niz ja ;).