Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manieczkalll

seks bez zabezpieczen

Polecane posty

Gość manieczkalll

witam wszystkie kobietki! Otóż chodzi o to, że jestem z narzeczonym już dwa lata. od roku się kochamy! pierwszy raz był z gumką, potem z raz chyba też, ale nic nie czułam więc potem bez żadnych zabezpieczeń był seks! uwielbiamy to dlatego pojawia się on parę razy w ciągu dnia lub tena raz na dzień, ale to wyjątki . ostanio tak zaczęliśmy rozmowę, w której doszliśmy do wniosku że tyle razy uprawialismy seks (on zawsze dochodzi we mnie) a nie zaszła w ciążę. Czy to możliwe aby któryś z nas był pezplodny.. :( naprawdę zaczęłam się zastanawiać cxmeu po tylu ramach nic..

Gość manieczkalll
przepraszam za błędy ale pisze na komórce i słownik tak przekręca wyrazy

Gość gość
Mam dokładnie ten sam problem, oboje zastanawiamy się nad tym. Czekam również na jakieś odpowiedzi

Gość gośćdalia
A jezeli kobieta ma dziecko,a jest z innym facetem,nie ojcem dziecka i sex bez zbezpieczen kilka lat,to ciekawe kto bezplodny

Gość gość
Yyy uprawiacie seks bez gumki i zawsze konczy w tobie? Rozumiem, ze liczysz na ciaze?

Gość manieczkalll
taak! jakby pojawił się maluszek byłabym szczęśliwa!

Gość gość
Nie lubie jak facet mnie dymie i ma na niego gome zalozona, uwielbiam na cale jakiego ma i na golego

Gość gość z
Ja mam juz 2 dzieci z moim, teraz od dwóch lat tez się nie zabezpieczony ale ciąży też brak. Z tym ze ja mam zaburzenia hormonalne które lecze.

Gość gość
Może nie w ta dziurkę co trzeba jedziecie?

Gość gość
Ja stosuje zawsze najlepsze zabezpieczenia gdy sie bzykamy zamykam drzwi na klucz,włączam w chacie alarm ,zamki gerdy i do tej pory moja niezaszła a kolega to mówi że będzie uważał i ma 5 dzieci ślę to chyba nie był najlepszy przykład

Gość gość
Wszystkie wypowiedzi niby kobiet, że seks jest lepszy bez gumki to wypowiedzi niestety facetów i to debilnych, którzy w razie czego nie ponoszą konsekwencji. Jeden idiota był na tyle bezczelny, że napisał " jako kobieta" nic nie czuje !!! Kawał egoisty i s********a do tego bezmózgi gówniarz

Gość gość
Idź do ginekologa

Gość gość
Ja uprawiam regularnie seks przerywany na początku się bałem trochę ale teraz po roku regularnego bzykanka bez gumy mogę stwierdzić że albo któreś z nas jest bezpłodne albo te wątki z seksem przerywanym i ciążą to jawny bulls**t a facio ściemnia pannie że się nie spuścił i tyle :D