Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co takiego jest w tej czerwonej szmince ? ?

Polecane posty

Gość gość

Co w tym jest-ogólnie jestem dosc ladna kobieta ale nie taka żeby każdy facet się za mną ogladal.Ale wystarczy ze mam czerwona szminkę na ustach-wczoraj w ciagu godziny naliczylam z 10ciu.Nie wyglądałam wyzywająco bo wiem jak robic makijaż laczac go z intensywnym kolorem ust.raczej makij a z byl elegancki

Gość gość
Ja to samo zauwazylam. Mam duze usta i lubie je podkreslac, od czasu do czasu czerwoną szminka rowniez - i efekty takie same jak u Ciebie. Tez mnie to zastanawia. Moze sie jakis pan wypowie?

Gość gość
Wtedy wyglądacie jak seksowne suczki. Wyobrażamy sobie jak w waszych ustach jest nasz penis.

Gość gość
To ja Wam powiem jak nie wiecie, czerwony kolor działa na podświadomość facetów i skojarzenia erotyczne, wargi te na dole podczas pobudzenia nabrzmiewają, czerwienią się, podobnie sutki. Widząc czerwone usta mężczyzna od razu kojarzy je sobie z czymś innym :D A czerwone nabrzmiałe części erotyczne oznaczają gotowość i chęć do kopulacji.

Gość gość
Fajnie to opisales:). A mi lepiej w rozowy czy pomaranczowysz szminkach czy ujdzie faceci???

Gość gość
A i zapomniałam dodać, napisałam to na podstawie tego co wyczytałam kiedyś w artykułach naukowych, sam facet zapytany bezpośrednio niekoniecznie tak odpowie bo sam nie zdaje sobie z tego do końca sprawy (pytałam swojego to nie wiedział dlaczego lubi tak moje usta).

Gość gość
No przykro mi nie jestem facetem :P

Gość gość
Dzieki!,od dzisiaj juz nigdy nie pomaluję ust na czerwono.!Mojs szminka ląduje w koszu na śmieci,nie chcę by jakiś zboczeniec Bóg wie co sobie wyobrazał na moj temat,fuj!!s

Gość gość
Hehe no ja się tak maluję dla swojego faceta, ogólnie czerwony kolor tak działa i w ubraniu i dodatkach (jeden czerwony element może już podnieść atrakcyjność) ale chyba na ustach jednak najintensywniej działa. Muszę chyba trochę obronić facetów bo wydaje mi się że oni nie do końca mają tego świadomość, taka kobieta podoba im się bardziej, pociąga ich ale zapewne to wszystko dzieje się zbyt szybko w głowie żeby mogli to przeanalizować.

Gość gość
A ja zauwazylam z kolei ze jak pomaluje usta na czerwono to sie kobiety z taka zlowroga mina na mnie patrza, normalnie tak nie mam.

Gość gość
Oj to sorrki :( myslalam ze to facet pisze...Ja mam tylko jedna czerwona pomadke taka dosyc mocna i jak sie nia pomaluje to maz mowi ze nie ladnie:( bo tak 'k***wsko' haha. Musze kupic cos lzejszego ale lubie tez blyszczyki np pomaranczowe :)

Gość gość
Mąż mówi że k***wsko z prostej przyczyny, nie chce żebyś rzucała się w oczy innym mężczyznom :) Wie że to ich przyciąga :)

Gość gość
Zwyczajnie pociąga nas erotyzm czerwonego koloru, na pewno nie dodaje Wam to inteligencji.

Gość gość
Moj mąż to ma w doopie czy sie pomaluję albo jak sie pomaluję .Zawsze sie smieje mowiąc"Kto by w ogole na Ciebie spojrzał"?Ja nawet nie chcę żeby ktokolwiek na mnie patrzył"Nie życzę sobie tego!Lubiłam czerwoną szminke bo podreslała moje oczy ale skoro działa na zboczencow to ją wyrzucę.!s

Gość gość
lubiłaś czerwoną szminke bo podkreślała twoje oczy?

Gość gość
Tak,podkreslała kolor moich oczu,wydobywała z nich glębie Podobałam sie sobie w lustrze,sobie!i tylko sobie!bez zastanawiania sie jak działa to na innych.Czułam sie bardziej pewna siebie bo ktoś mi kiedyś powiedział ze "czerwony to kolor siły"Teraz wiem i już nigdy więcej!s

Gość gość
Czerwona szminka na ustach jest bardzo sexy.

Gość gość
11.07Więc dlategi dziś ląduje w koszu!s

Gość gość
Nie chcesz być seksowna? Dziwna jesteś.

Gość gość
Nie !,Co w tym dziwnego ze chcę być traktowana ja"człowiek"a nie jak"towar"/.Mam rozum duszę i serce.!s

Gość gość
10:54 Hmm czyżby mężczyźni szukali inteligentnych kobiet? :D Myślałam że to co pierwsze ich przyciąga to jednak wygląd :P A wiesz czemu kobiety tak się malują? Bo mężczyznom łatwiej przychodzi patrzenie niż myślenie :D

Gość gość
Jaki towar, co ty bredzisz? Jesteś jakimś dziwolągiem, bo większość kobiet chce być postrzegana jako atrakcyjna. To może załóż włosienicę, a może i worek na głowę?

Gość gość
Atrakcyjna do czego?do łózka?nie !dziekuję nie jestem towarem !Jestem człowiekiem .Poczytaj wczesniejsze wpisy,zbiera mi na wymioty od tego meskiego postrzegania kobiet .Prostytutek niech szukają w burdelach,ja jestem do życia stworzona a nie do łóżka.Atrakcyjny to ma być moj charakter,moj głos moje pasje moje wnetrze i wszystko co z niego najcenniejsze wypływa.s

Gość gość
Wartosciowi ludzie patrzą na wnetrze ,k****arze traktujący kobiety przedmiotowo-patrzą(wygląd) na czerwoną szminkę i mają zboczone skojarzenia.Dzieki ze mi to uswiadomiłaś.!Ja z takimi nie chcę mieć nic wspolnego!Jestem duzo wiecej warta!s

Gość gość
Dla normalnego człowieka kobieta nie musi być atrakcyjna lub jest w jego oczach atrakcyjna dużo bardziej bez tej cholernej szminki.s

Gość gość
I nie obrazaj mnie bo sama jestes jakims dziwolągiem skoro nie masz innych wartosci w zyciu niz jedynie wygląd i sex!Najchetniej załozyłabym habit zakonnicy bo wierzę w Boga i chcę być skromna i czysta,nie chcę kojarzyć sie z łozkiem prze jakąś cholerną szminkę!Bog stworzył mnie jako człowieka wartoaciowego z duszą srrcem i talentami a nie jedynie ciałem.s

Gość gość
Twoja wola! jednak można być atrakcyjną i wnętrzem i wyglądem;)mistrzowstwo, co?

Gość gość
Ogolnie czuje się bardziej atrakcyjna gdy usta maluje na czerwono.maz tez mówi żebym nie malowala ust na czerwono bo jego zdaniem najlepiej wyglądam bez makijażu.akurat.po prostu jest zazdrosny i wiem to.a zreszta spójrzmy prawdzie w oczy -kazda kobieta lubi się podobać i ladnie wyglądać.zarowno wzgledem mezczyzn jak I kobiet.co nie znaczy ze zaraz ma sis dopuscic zdrady itd.poza tym kobiety które się maluja w ten sposób są postrzegane jako odważne i przebojowe.taka prawda

Gość gość
Dla facetów BARDZO WAŻNY jest wygląd kobiety. Faceci to wzrokowcy, tak chciała natura. Oczywiście ważny jest też charakter, zainteresowania. Współczuję facetowi, który trafi na tę idiotkę od habitu, widać, że to jakaś powalona laska mająca kłopot z ludzką seksualnością. Facet może mieć pewność, że jak się z nią ożeni, to w łóżku będzie miał kawałek drewna a nie kobietę. Współczucie.

Gość gość
Podkreślone usta u kobiet dodają sporo uroku.