Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zwariuje... pomocy!!!!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Okres ost miałam 25.10 w poniedziałek robiłam hcg wyszlo 105,2. Chodzi mi o moje objawy nie mam apetytu, spać i lezec mogę cały dzień i zapachy wyczuwam wszystkie mam wrażenie ze zdwojona sila. Piersi raz mnie bola raz nie i to mnie martwi. Dodam ze mam spory biust jesli to ma jakies znaczenie. Tez tak miałyście? Ciąża licząc od owulacji ma nie cale 3tygodnie czyli wczesna ciąża waszym zdaniem za wcześnie jeszcze na nasilone objawy bólu piersi. ? I np wymioty?

Gość gość
Ale w czym problem? źle że masz objawy czy źle że niektórych nie masz?

Gość gość
Ze piersi mnie nie bola jakos bardzo, to normalne? Boje sie bo w sierpniu poronilam.

Gość gość
u mnie na początku jedynym objawem ciązy był brak okresu a poza tym nic więcej. wyluzuj bo stres to nic dobrego.

Gość gość
Wszystko, o czy piszesz to normalne objawy we we wczesnej ciąży.Nie dzieje się u Ciebie nic niepokojącego.Jedno poronienie najczęściej nie ma wpływu na przebieg kolejnych ciąż.

Gość gość
Jezu podniosłyście mnie na duchu. Ja myślałam ze piersi zawsze bola ze to taki objaw ciąży. Ja je czuje ale bólem nazwać tego nie mogę i dlatego sie martwilam. Z objawów mam jeszcze ze czesciej chodzę do łazienki.

Gość gość
W kazdym mies w ktorym wyczekiwalam ciazy mialam tysiace objawow. W mies w ktorym wogole na to nie liczylam a zaszlam w ciaze blizniacza jedyna oznaka byl pozytywny test ciazowy i brak okresu. Nawet bole brzucha jak na przed okres jak co mies. Objawy pojawily sie ponad tydz pozniej.

Gość gość
To pocieszenie ze nie tylko ja tak mam. Wszędzie w necie pisze o objawach ciąży i szukając ich u siebie człowiek wariuje a zwłaszcza ze to pierwsza ciąża nie licząc tego poronienia.

Gość gość
Z własnego doświadczenia mogę powiedzieć to samo, co dziewczyny powyżej. Jedynym i pierwszym objawem u mnie był brak okresu, a gdy zrobiłam test - to było wielkie zaskoczenie, jak to -ciąża. Zero objawów, dopiero po testach za jakiś tydzień piersi zaczęły boleć i troszkę brzuch ale tak bardzo delikatnie. I przez pierwsze 3 miesiące żadnych mdłości nic. I jak na razie u mnie wszystko ok z dzidziusiem i ze mną też. Więc głowa do góry:)

Gość gość
Autorko. Mnie przed okresem zawsze bolały piersi przed terminem @. W cyklu, w którym zaszłam boleć zaczęły dopiero tydzień po terminie okresu, który nie nadszedł. Będzie dobrze i nie myśl o tym poronieniu. Maleństwo do Was wrócilo.