Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DASCOIN

Polecane posty

Gość gość
Hej masz wiecej informacji na temat tej kryptowaluty nowej?????

Gość gość
Wystarczy wejsc w Internet i wpisac Dascoin ale ciekawy projekt ja zakupilem pakiet za 500€ zobaczymy co bedzie ale kazda kryptowaluta ktora wyszla na rynkek to wzrosla na swojej wartosci

Gość gość
Hmmm ...przypomina mi to sytuacje z bitcoinem czyzby replay??? Cena bitcoina na początku tez byla po 0, 15 dolca a teraz ponad 750 trzeba dac za jednego

Gość gość
Ja to z dystansem pochodze do tego dlatego kupilem pakiet za 100 euro :) w sumie na wiecej mnie nie stac :)

Gość gość
Trochę mineło od utworzenia tematu gdzie btc byl warty 750dolarow a dzis ponad 2200 dolaròw :))) Na początku btc jak i dascoin warty był grosze dlatego polecam zapoznac sie z ta nowa kryptowaluta ktora bedzie korzystala z platnosci typu PayPal a bedzie bo sam zalozyciel PayPal trzyma ręke na tym :)) Tutaj link referencyjny jakby ktos sie zdecydowal na zakup mozna pierwsze na spokojnie poczytac o dascoinie ktory juz zaczął swòj pierwszy minningpool https://www.coinleaders.com/ref/tomo

Gość gość
Chciałbym tylko wszystkich uprzedzić że DasCoin to nie kryptowaluta tylko program "inwestycyjny" i z bitcoinem nie ma nic wspólnego. Plan jego wdrożenia jest przekładany z miesiąca na miesiąc i jedyne osoby które coś zarobiły to te które namówiły innych. Tak tylko uprzedzam gdyby ktoś nie miał pełnego obrazu sytuacji.

Gość gość
System Dascoin wydaje się działać w jedną stronę: możliwe jest stosunkowo łatwe zakupienie “monet”, ale trudniejsze jest ich sprzedanie. Nie ma możliwości wymieniania jej na setkach działających na świecie giełd kryptowalut, nie ma możliwości płacenia nią w tysiącach miejsc na świecie (jak to jest w przypadku bitcoina). Dascoin nie widnieje w żadnym oficjalnym, wiarygodnym spisie kryptowalut jak np. CoinMarketCap. Temat zupełnie nie dla nas, dlatego też w to nie wchodziliśmy. Budowa i osoby, które stoją za tym projektem przypominają nam upadły już OneCoin, który okazał się oszustwem, a nie żadną nową innowacyjną kryptowalutą. Nie mniej jednak z ciekawości dalej obserwujemy co się dzieje w temacie. Marketing Dascoin jest skierowany do osób w dużej mierze nieobeznanych z kryptowalutami, którzy są podatni na tzw. asymetrię informacji związaną z posiadaniem informacji nt. kryptowalut. Większość środowiska Bitcoin w Polsce świadoma jest ryzyka, które wiąże się z inwestowaniem w kryptowaluty. Wartość bitcoina jest wypadkową popytu i podaży na giełdach, a więc zachowuje się on tak jak standardowa waluta. Kurs DasCoina jest scentralizowany, jego wysokość zależy od widzimisię twórcy systemu. Jeśli któregoś dnia uzna, że jeden DasCoin jest wart zero – wszyscy inwestorzy stracą pieniądze. Czy Dascoin to oszustwo? Polecam każdemu indywidualnie się nad tym zastanowić, według nas napewno nie będzie to innowacyjna kryptowaluta, ponieważ nic nowego sobą nie wnosi. Warto czytać zahajsznetabaluj.pl

Gość Krystian Komar
Planowany termin wejścia tej kryptowaluty na giełdę zewnętrzną to 31.03.2018 ! DasCoin zadebiutował na giełdzie wewnętrznej 30.09.2017 w Tokio, tego dnia odbyła się również pierwsza symboliczna transakcja 0,33 EURO za jednego DasCoin’a. Obecnie cena wynosi ponad 0,5 EURO za 1 DasCoina. Więcej dowiesz się z mojego bloga: https://krystiankomar.wordpress.com/dascoin/

Gość gość
Witam, jeżeli nie jesteś już zainteresowany Kryptowalutą Dascoin chętnie odkupię Twoją licencję. Zainteresowanych proszę o kontakt: kontodascoin@gmail.com

Gość DasCoin
Witam, jeżeli nie jesteś już zainteresowany Kryptowalutą Dascoin chętnie odkupię Twoją licencję. Zainteresowanych proszę o kontakt: kontodascoin(at)gmail.com

Gość gość
DasCoin 28 kwietnia 2018r wchodzi na giełdę zewnętrzną.. a do konca czerwca 2018r będzie działać aplikacja DasPay - będzie moc ;)

Gość gość
Termin wejścia Dascoina na giełdę zewnętrzną przyśpieszyli na 27 kwietnia ;)

Gość gość
Super właśnie tez kupiłem licencje dascoin i jadę do londynu na event ;)

Gość gość
Jadę na event do Londynu z okazji wyjścia na giełdy zewnętrzne, mam nadzieje, że od teraz to się pozamykają buzie wszystkim niedowiarkom już na stałe ;)

Gość gość
No i co dasnicowcy z wasza mocą ???? Kupkę z loczkiem z robicie . Zero będzie i to wielkie nawet nie żal mi takich naiwniaków hyhy śmiechu warte giełdy na sztukę utworzone pamiętajcie król bitcoin jest tylko jeden a wy jesteście zwykłymi naciągaczami nie płacacymi podatków od tych prowizji itd mam nadzieje ze niedługo nasze służby was wyprostują

Gość gość
Fajnie ze weszlismy na giełdy zewnetrzne, teraz czekac na DasPay ;)

Gość gość
Dascoin został już oficjalnie uznany za oszustwo finansowe, więc Ci naiwniacy którzy kupili licencje od naganiaczy stracili swoje pieniądze ale głupich nie sieją, oni się rodzą.